Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επιστροφή του Μανωλά

Ο Κώστας Μανωλάς άφησε την Serie A για να ξαναφορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού και κατά την άφιξή του στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας έκλεψε αμέσως την παράσταση, με μία αφοπλιστική ατάκα του απευθυνόμενος στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η μεγάλη επιστροφή του Κώστα Μανωλά στα πάτρια εδάφη μετά από σχεδόν 8 χρόνια απουσίας είναι πλέον γεγονός, με τον Ολυμπιακό να έρχεται σε συμφωνία με την Νάπολι και να τον ντύνει ξανά στα ερυθρόλευκα, κάνοντας έτσι μία σημαντική προσθήκη στο ρόστερ του.

Στο άκουσμα μάλιστα της είδησης του deal των δύο ομάδων για τον 30χρονο στόπερ υπήρξε άκρατος ενθουσιασμός, με αρκετούς φίλους των ερυθρολεύκων να συρρέουν στα γραφεία της ΠΑΕ στην Πλατεία Αλεξάνδρας για να τον υποδεχτούν με θερμό τρόπο.

Εντυπωσιακή ήταν πάντως και η συνάντηση του Κώστα Μανωλά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη on camera, με τον έμπειρο στόπερ να έχει γνωρίσει την αποθέωση από τον κόσμο και στη συνέχεια να είναι εκείνος που υποδέχτηκε τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, με τους δυο τους να αγκαλιάζονται και να φιλούνται έξω από τα γραφεία.

“Ανάποδα το κάναμε λίγο”, ήταν η αφοπλιστική ατάκα του Μανωλά, αστειευόμενος προφανώς για το γεγονός πως ήταν εκείνος που περίμενε τον πρόεδρο του Ολυμπιακού έξω από τα γραφεία και όχι το αντίθετο, καθώς είθισται οι πρόεδροι να υποδέχονται τον εκάστοτε νεοαποκτηθέντα παίκτη.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours