Ο Μαρινάκης αποφασίζει για τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού


Ο αποκλεισμός από την Μακάμπι Χάιφα και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάστηκε ο Ολυμπιακός στις δύο αναμετρήσεις των προκριματικών του Champions League προκαλούν ραγδαίες εξελίξεις στον Πειραιά.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα συνεχίσει το έργο του στο Λιμάνι και άμεσα θα ληφθεί η απόφαση για τον αντικαταστάτη του. Ο Πορτογάλος τεχνικός μπορεί να μην θέλει να δεχθεί πως το τέλος έχει πλησιάσει σε μεγάλο βαθμό ή τουλάχιστον έτσι θέλει να δείχνει προς τα έξω, αλλά άμεσα αναμένεται να κληθεί από τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τη λύση της συνεργασίας τους.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ αναμένεται να ευχαριστήσει τον Ίβηρα για την θητεία του στον πάγκο της ομάδας, όπου έγραψε το όνομά του με “χρυσά γράμματα” και ουδείς μπορεί να το παραγνωρίσει και στην συνέχεια θα τον αποχαιρετίσει. Αυτός είναι και ο λόγος που από αργά το βράδυ της Τετάρτης (27/07), σχεδόν αμέσως μετά το τέλος της ρεβάνς με την Μακάμπι Χάιφα, άρχισαν οι διεργασίες για την επόμενη ημέρα.

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου είχε συνεχείς επαφές με τους συνεργάτες του και τον Κριστιάν Καρεμπέ, προκειμένου να αποφασιστούν τα επόμενα βήματα για την αλλαγή της κατάστασης.

Μάλιστα, όπως προκύπτει, η απόφαση για τον νέο προπονητή αφορά αποκλειστικά και μόνο τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος θα την λάβει μόνο μετά τις προσωπικές επαφές που θα έχει με τους υποψήφιους.

About Post Author