«Ο Γουίλιαν Αράο είναι ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού»

«Ο Γουίλιαν Αράο είναι ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού» αναφέρει το tweet του Βραζιλιάνου δημοσιογράφου. Ο οποίος, πάντως, δεν παραθέτει  άλλες λεπτομέρειες, όπως ..τη χρονική διάρκεια της συνεργασίας, τις απολαβές ή τον τρόπο που ο ποδοσφαιριστής θα έρθει στον Πειραιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αράο δεν είναι νέο πρόσωπο στο ρεπορτάζ του πρωταθλητή Ελλάδας. Ο Αράο απασχόλησε τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2018, όταν ο Πέδρο Μαρτίνς είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία. Ο Μαρτίνς ήξερε τον Αράο, τον ήθελε πάρα πολύ και είχε εισηγηθεί την απόκτησή του.

Μάλιστα, η μεταγραφή είχε σχεδόν ολοκληρωθεί, αλλά λίγο πριν τις υπογραφές, οι μάνατζερ του Αράο προέβαλλαν νέες απαιτήσεις, τις οποίες οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αρνήθηκαν να ικανοποιήσουν.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ... - Φωτογραφία 1

Ο Αράο έχει συμβόλαιο με τη Φλαμένγκο μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2023 και φέτος έπαιξε σε 11 παιχνίδια, με συνολικό χρόνο 937’. Πάντως, ο Βραζιλιάνος μέσος είναι από τους βασικούς της «Φλα», μετρώντας 169 συμμετοχές με 14 γκολ και 18 ασίστ.

Βραζιλιάνος δημοσιογράφος αναφέρει πως ο Ολυμπιακός έκλεισε και τον Γουίλιαν Αράο από τη Φλαμένγκο, τον οποίο είχε επιχειρήσει να πάρει και το 2018.

Το καλοκαίρι του 2018 ο Ολυμπιακός είχε φτάσει πολύ κοντά στην απόκτηση του Γουίλιαν Αράο από τη Φλαμένγκο. Αν και οι δύο πλευρές φαινόταν πως τα είχαν βρει τελικά η μεταγραφή του Βραζιλιάνου χαφ δεν έγινε ποτέ.

Με αφορμή τη μεταγραφή του Ραφίνια από τη Φλαμένγκο στον Ολυμπιακό έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία στη Βραζιλία πως οι Πειραιώτες παίρνουν και τον Αράο.

Εδώ και λίγα λεπτά υπάρχει ένα tweet από Βραζιλιάνο δημοσιογράφο, το οποίο αναφέρει πως ο Αράο είναι ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours