Ούτε ο αγώνας του Παναγιώτη Γκιώνη μεταδόθηκε από την ΕΡΤ

Νέο «κρούσμα» μετά τον Λευτέρη Πετρούνια.

Δεύτερη γκάφα μέσα σε ένα 24ωρο από τη δημόσια τηλεόραση, στην κάλυψη των προσπαθειών των Ελλήνων αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Αυτή τη φορά «θύμα» ήταν ο Παναγιώτης Γκιώνης, ο οποίος αγωνίστηκε στις 08.45 ώρα Ελλάδος στο πινγκ πονγκ, νικώντας τον Αιγύπτιο Αχμέντ Σαλέχ και περνώντας στον τρίτο γύρο του τουρνουά.

Ο αγώνας, μάλιστα, ήταν προγραμματισμένο να μεταδοθεί από την ΕΡΤ Sports 2 στο ERTflix, και όχι από κάποιο από τα τρία βασικά κανάλια της ΕΡΤ. Λίγα λεπτά πριν την έναρξή του η Ελληνική Ομοσπονδία Table Tennis ενημερώθηκε, όπως αναφέρει στα social media, από δημοσιογράφους της δημόσιας τηλεόρασης ότι δεν θα μεταδοθεί επειδή «δεν έδωσαν το ΟΚ οι Ιάπωνες»:

«Δυστυχώς μόλις ενημερωθήκαμε από δημοσιογράφους της ΕΡΤ ότι τελικά δεν μεταδίδεται ο αγώνας του Παναγιώτη Γκιώνη! Μας τονίστηκε σαν εξήγηση ότι τελικά οι Ιάπωνες δεν έδωσαν το οκ στη δημόσια τηλεόραση για να μεταδώσει ματς από το τραπέζι 3! Ο αγώνας αρχίζει σε ελάχιστα λεπτά…».

Συν τοις άλλοις, τα καθημερινά προγράμματα του ΕΡΤ Sports και του ΕΡΤ Sports 2, παρόλο που σχεδόν καθημερινά μεταδίδουν αγωνίσματα των Ολυμπιακών Αγώνων είναι εξαφανισμένα από το ειδικό microsite του ert.gr.

Πηγή:e-tetradio.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours