Ολυμπιακός: Υπογράφει τη Δευτέρα ο Μαυρουδής

Ο 19χρονος αμυντικός χαφ, Παύλος Μαυρουδής, θα υπογράψει τη Δευτέρα (27/7) διετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και θα ολοκληρωθεί και τυπικά η παρουσία του στον Παναθηναϊκό. Ήρθε ο Αλάν Ροντριγκές.

Τη Δευτέρα (27/7) ο Παύλος Μαυρουδής θα περάσει την πύλη του Ρέντη για να γίνει και τυπικά παίκτης του Ολυμπιακού. Ο 19χρονος αμυντικός χαφ (γεννημένος στις 12 Ιανουαρίου 2001, ύψος 1,80) θα υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τους “ερυθρόλευκους” και θα αποτελέσει τον βασικό χαφ της U19 για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με στόχο να ανέβει στην πρώτη ομάδα.

Έτσι, θα ολοκληρωθεί και τυπικά η δεκαετής του παρουσία του στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του. Υπενθυμίζεται ότι ο διεθνής με την U17 ποδοσφαιριστής, είχε βρεθεί στο “στόχαστρο” και του ΠΑΟΚ, αλλά για λόγους που έχετε ήδη διαβάσει προτίμησε να φορέσει τα “ερυθρόλευκα”. Πάντως η ενίσχυση της U19 του Ολυμπιακού θα συνεχιστεί και μάλιστα με μεταγραφή που θα συζητηθεί.

ΗΡΘΕ Ο ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ

Στην Αθήνα βρίσκεται από το Σάββατο (25/7) ο Αλάν Ροντριγκές. Ο 18χρονος χαφ (οκτάρι) αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Σταντάρ Λιέγης και από βδομάδα θα ξεκινήσει προπονήσεις με την U19 του Ολυμπιακού. Είναι γεννημένος στις 12 Ιουλίου 2002 και θα επιδιώξει να δείξει την αξία του για να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο. Το στυλ, ο τρόπος που αγωνίζεται, παραπέμπει σε… Τσάβι.

Πηγή:sport24.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours