Ολυμπιακός Ροντρίγκες: Τα βρήκε με την Φενερμπαχτσέ ο Πειραιάς και κλειδώνει την μεταγραφή

Ολυμπιακός Ροντρίγκες: Για κλεισμένη υπόθεση μιλάνε τα τουρκικά ΜΜΕ , που αναφέρουν ότι ο Πειραιάς τα έχει βρει με τη Φενερμπαχτσέ και ο 29 χρονος εξτρέμ ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα των ερυθρόλευκων.

Είναι αρκετός καιρός που το όνομα του Γκάρι Ροντρίγκες ακούγεται ότι είναι ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού, με πληροφορίες να λένε πως το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν να τα βρει ο Πειραιάς με τη Φενρμπαχτσέ. Σύμφωνα με όσα λένε τουρκικά ΜΜΕ το θέμα θεωρείται λήξαν και ο παίκτης από το Πράσινο Ακρωτήρι είναι με το ένα πόδι στον Πειραιά.

svg%3E

Ο 29χρονος ακραίος επιθετικός τραυματίστηκε στο φιλικό της Φενερμπαχτσέ με την Αλάνιασπορ, αλλά οι πληροφορίες από την Τουρκία αναφέρουν ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Εδώ και λίγη ώρα τα τουρκικά Μέσα μεταδίδουν πως ο Ολυμπιακός και η Φενερμπαχτσέ διαπραγματεύτηκαν τη μεταγραφή του Ροντρίγκες. Οι συζητήσεις ανάμεσα στους δύο συλλόγους ολοκληρώθηκαν και όπως τονίζουν οι Τούρκοι ο παίκτης αποχωρεί από την Πόλη με προορισμό την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, όπως αναφέρει και το fosonline.gr.

Στη γειτονική χώρα κάνουν λόγο λοιπόν για συμφωνία των δύο ομάδων για τον Γκάρι Ροντρίγκες. Με τον παίκτη τα έχουν βρει οι «ερυθρόλευκοι», αλλά αυτό που απομένει είναι να τα βρουν και με τη Φενερμπαχτσέ προκειμένου να γίνει η μετακίνηση του στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Προς το παρόν από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνεται η πληροφορία που μεταδίδουν τα τουρκικά Μέσα τα τελευταία λεπτά. Ο 29χρονος εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι με ολλανδικό διαβατήριο μετέφερε μέσω του εκπροσώπου του στη διοίκηση της Φενερμπαχτσέ ότι θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό.

Και ο Πέπε στον Πειραιά

Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες έρχονται από την Τουρκία με τον Ολυμπιακό να τηρεί σιγή ιχθύος. Σε άλλα νέα της ομάδας σύμφωνα με πληροφορίες οι ερυθρόλευκοι είναι πολύ κοντά στο να κλείσουν τον Πέπε, καθώς συζητάνε με την Γκιμαράες που φαίνεται να είναι πιο ευνοϊκή σε αυτό το ενδεχόμενο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως μικρή είναι η διαφορά που χωρίζει τον Ολυμπιακό με την Γκιμαράες για το θέμα του Πέπε, ο οποίος προορίζεται για αντικαταστάτης του Γκιγιέρμε. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δουλέψει εδώ και καιρό την υπόθεση του Πορτογάλου μέσου, αφού γνώριζαν τις διαθέσεις του Βραζιλιάνου που ήθελε να βρει μια καλή προσφορά και τελικά αυτή ήρθε από την Αλ Νασρ του Τσάβι.

Να αναφέρουμε πως ο Ολυμπιακός έχει κάνει επίσημη πρόταση τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ στην Γκιμαράες, ενώ κάποιοι άλλοι αναφέρουν πως την έχει περάσει κιόλας, με τη διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες να μην είναι μεγάλη. Μάλιστα, «σύμμαχος» σε αυτή την προσπάθεια είναι και ο 23χρονος μέσος, ο οποίος θέλει να συνεργαστεί με τον Πέδρο Μαρτίνς στην Ελλάδα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από το sport-fm, έχει επικοινωνήσει ήδη με τον Πορτογάλο τεχνικό και η συμμετοχή στο Champions League αποτελεί ξεχωριστό δέλεαρ για εκείνον. Για αυτό, αργά ή γρήγορα, οι Ίβηρες εκτιμάται πως θα υποχωρήσουν και θα κάνουν δεκτή την προσφορά των Πειραιωτών με τον παίκτη να έρχεται στην Ελλάδα για τα διαδικαστικά.

Πηγή:pagenews.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours