Ολυμπιακός : Πρόταση της Ρασίνγκ Κλουμπ για Λοβέρα

Η ομάδα της Αργεντινής κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό για τον δανεισμό του 21χρονου μεσοεπιθετικού μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Αυξάνονται οι μνηστήρες για τον Μαξιμιλιάνο Λοβέρα, με την Ράσινγκ Κλουμπ τις τελευταίες ώρες να έχει μπει δυναμικά στο κόλπο της απόκτησης του Αργεντινού μεσοεπιθετικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα της Λατινικής Αμερικής θέλει να αποκτήσει τον 21χρονο ως δανεικό για 1.5 χρόνο και μάλιστα έχει καταθέσει ήδη επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό για τον νεαρό μεσοεπιθετικό. Η Ράσινγκ Κλουμπ έχει… παρελθόν με τον Λοβέρα, καθώς ήταν η ομάδα που ήθελε να τον αποκτήσει από την Ροζάριο, πριν μετακομίσει στους Πειραιώτες.

Τότε ο Ολυμπιακός είχε βγει νικητής στη μάχη με την Ράσινγκ Κλουμπ και είχε κάνει δικό του τον Μαξιμιλιάνο Λοβέρα. Τώρα, η ομάδα της Αργεντινής θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι ο 21χρονος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς και προσπαθεί να τον αποκτήσει ως δανεικό μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Η Ράσινγκ Κλουμπ δεν είναι η μοναδική ομάδα που έχει ενδιαφερθεί για τον Λοβέρα, καθώς όπως έχετε διαβάσει στο «10.gr», στο κόλπο για την απόκτησή του βρίσκονται επίσης οι Ρίο Αβε και Αντερλεχτ, ενώ το όνομά του είναι και στα μπλοκάκια τούρκικων συλλόγων.

Η ομάδα της Αργεντινής ωστόσο επισημοποίησε το ενδιαφέρον της και κατέθεσε πρόταση στον Ολυμπιακό για τον νεαρό μεσοεπιθετικό, ο οποίος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Λοβέρα φέτος έχει αγωνιστεί μόλις σε 5 παιχνίδια με την ερυθρόλευκη φανέλα (2 ασίστ), ενώ την περασμένη σεζόν είχε 29 συμμετοχές με 2 γκολ και 3 ασίστ σε 1.092 λεπτά.

Πηγή:to10.gr

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours