Ολυμπιακός : Ο Μπάρκας, η Σλάβια και οι υποψήφιοι αντίπαλοι

Ο αποκλεισμός της Σέλτικ στέλνει στο γκρουπ των ισχυρών στα πλέι οφ του Champions League την Σλάβια Πράγας – Τα ζευγάρια από τα οποία θα προκύψει ο αντίπαλος του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός έχει στρέψει το βλέμμα του στον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, αλλά παράλληλα έχει ανοιχτά τα… ραντάρ του και στα προκριματικά του Champions League, αφού την ερχόμενη Τρίτη είναι προγραμματισμένη η κλήρωση των πλέι οφ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Οι Ερυθρόλευκοι την επόμενη εβδομάδα θα μάθουν το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος τους. Και γράφουμε ζευγάρι, αφού θα εκκρεμούν και τα ματς του γ΄ προκριματικού γύρου, μιας και απόψε ολοκληρώθηκε ο δεύτερος προκριματικός γύρος του Champions League.

Η μεγαλύτερη έκπληξη της βραδιάς έγινε στην Γλασκώβη, όπου η Σέλτικ του Βασίλη Μπάρκα ηττήθηκε με 2-1 από την Φερεντσβάρος και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Ο αποκλεισμός της Σέλτικ και η πρόκριση της ουγγρικής ομάδας ανεβάζει στο γκρουπ των ισχυρών την Σλάβια Πράγας, κάτι που σημαίνει ότι αυτόματα αποκλείεται από αντίπαλος του Ολυμπιακού.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται επίσης στο γκρουπ των ισχυρών. Αντίθετα, καθόλου καλό δεν ήταν το αποτέλεσμα στο Λούντογκορετς-Μίντιλαντ, όπου κέρδισαν οι Δανοί με 0-1. Η Λουντογκόρετς βγήκε από υποψήφια αντίπαλος του Ολυμπιακού και πήρε τη θέση της η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Δώνη.

Μετά τα αποψινά αποτελέσματα, στο γκρουπ των ισχυρών θα είναι οι Σάλτσμπουργκ, Ολυμπιακός, Ντινάμο Ζάγκρεμπ και Σλάβια Πράγας, ενώ στους μη ισχυρούς θα βρίσκονται πιθανότατα οι Γιάνγκ Μπόις, Ερυθρός Αστέρας, Γκαραμπάγκ Αζερμπαϊτζάν και Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Ολυμπιακός και οι υπόλοιπες ομάδες θα μάθουν την Τρίτη το ζευγάρι από το οποίος θα προκύψουν οι αντίπαλοί τους, αφού για να βρεθούν στο γκρουπ των μη ισχυρών οι ομάδες που προαναφέραμε θα πρέπει να περάσουν στον γ΄ προκριματικό (15 Σεπτέμβρη) τους αντιπάλους τους, που θα είναι Ομόνοια, Φερεντσβάρος, Ντινάμο Μπρεστ Λευκορωσίας και Μίντιλαντ Δανίας.

Υπενθυμίζουμε ότι τα πλέι οφ θα διεξαχθούν 22 και 29 Σεπτέμβρη.

Πηγή:to10.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours