Να αγοράσει την ομάδα τους (παρα)καλούν τον Έλον Μασκ οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Όχι μόνο θέλουν να… ξεκουμπιστεί η οικογένεια Γκλέιζερ από την προεδρία της ομάδας τους, αλλά οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν ήδη βρει τον αντικαταστάτη τους στο πρόσωπο του Έλον Μασκ!

Με τη φετινή σεζόν να ολοκληρώνεται χωρίς τίτλο για τους «κόκκινους διαβόλους» του Μάντσεστερ, παρά τις υποσχέσεις που άφηνε η -γεμάτη τυμπανοκρουσίες- επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο τον περασμένο Αύγουστο στην ομάδα, οι οπαδοί της αναζητούν απεγνωσμένα λύσεις για να ξαναγευτούν τη χαρά των διακρίσεων, οι οποίες όλο και απομακρύνονται από το 2013, οπότε και αποχώρησε οριστικά ο προπονητής – θρύλος της Γιουνάιτεντ, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Και, από τη στιγμή που η Γιουνάιτεντ μένει για ακόμη μία χρονιά μακριά από τους στόχους της, το κλίμα δεν είναι, φυσικά, καθόλου καλό για κανέναν, από τους παίκτες, και τον προπονητή, μέχρι τη διοίκηση, με την -ιδιοκτήτρια- οικογένεια Γκλέιζερ να δέχεται τα ομαδικά πυρά των οπαδών, που κάνουν έκκληση στον δισεκατομμυριούχο συμπατριώτη τους να αναλάβει τις τύχες των «κόκκινων διαβόλων», με την ελπίδα να τους επαναφέρει στη… λεωφόρο της δόξας!

Αν μη τι άλλο, ο εκκεντρικός μεγιστάνας της Tesla και του Space X το «φυσάει» το παραδάκι και είναι πανέτοιμος να παίξει… μεγάλη μπάλα στα social media, όπως φανερώνει η επιθυμία του να αγοράσει το Twitter, προσφέροντας περισσότερα από 40 δισ. δολάρια.

Πηγή:newsbreak.gr

About Post Author