Ρούλα Πισπιρίγκου για Μάνο Δασκαλάκη: Τον συγχώρησα και τον δέχτηκα πίσω

Για τη σχέση του Μάνου Δασκαλάκη με μία άλλη γυναίκα και για ένα περιστατικό που την εξόργισε είχε μιλήσει στην Αγγελική Νικολούλη η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία έχει κριθεί προφυλακιστέα για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, και παραμένει σε απομονωμένο κελί στις φυλακές Κορυδαλλού. 

«Είχε με αυτή τη γυναίκα έξι μήνες σχέση και τους ανακάλυψε ο φίλος της. Αυτός απείλησε τον Μάνο, εκείνος φοβήθηκε και ήρθε και μου τα είπε. Δεν τσακώθηκα μαζί του, τον συγχώρησα και τον δέχτηκα πίσω. Μέναμε σπίτι όλοι μαζί με την Τζωρτζίνα και την Μαλένα» ανέφερε η Ρούλα Πισπιρίγκου. Μάλιστα πρόσθεσε πως μετά από αυτό ήταν μία χαρά με τον Μάνο και εκείνος τη στήριζε.

Λίγες ημέρες αργότερα, η Ρούλα Πισπιρίγκου αναφερόμενη στο ίδιο θέμα, ήταν θυμωμένη και με τον Μάνο και με την άλλη γυναίκα. «Έχω την εντύπωση πως μόνο στο δικό μου μυαλό είμαστε μαζί. Άνθρωπος που έχει χάσει τρία παιδιά και η γυναίκα του κατηγορείται, δεν πάει με άλλη… Με τι μυαλό πάει και η άλλη με τον “παντρεμένο”, που η γυναίκα του κατηγορείται μέχρι και στην Αμερική ότι έχει σκοτώσει τα παιδιά της» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Χθες ήταν παρέα μαζί της, άκουσα γυναίκα από μέσα στο τηλέφωνο. Ο Θεός να κατέβει κάτω, δεν μου το κάνεις καλά. Δεν πάει να λέει ο Μάνος “όχι”… ήταν στο σπίτι της στην Αθήνα. Είναι άνανδρο… Μετά μου το έπαιζε “κόκορας” ο Μάνος. Μου έλεγε “Μην με ενοχλεί. Δεν σας αφορά η προσωπική μου ζωή”. Με τι όρεξη κάνουν αυτά που κάνουν, δηλαδή δεν έχασε παιδιά αυτός;».

About Post Author