Η μη αξιοποίηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο στις τελευταίες φάσεις του αγώνα με τη Βραζιλία, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Μουντομπάσκετ, έχει σηκώσει πολλή συζήτηση.

Ένας εξ αυτών που σχολίασε τα τελευταία λεπτά του αγώνα ήταν και ο Μπιλ Σίμονς, 50χρονος δημοσιογράφος του ΗΒΟ και του Ringer, που έχει στο Twitter 5,9 εκατομμύρια ακολούθους! Και μάλιστα ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός προς τον κόουτς της Εθνικής ομάδας, Θανάση Σκουρτόπουλο, αναρωτώμενος μήπως θα έπρεπε να γίνει… έλεγχος ντόπινγκ στον Σκουρτόπουλο για τις κακές επιλογές του τελευταίου λεπτού.

Διαβάστε όσα έγραψε για τον Αντετοκούνμπο ο Σίμονς:

  • «Η Ελλάδα είναι στο -5 με 70” να μένουν και μετά το τάιμ άουτ ο Γιάννης δεν ακουμπάει ποτέ την μπάλα».
  • «Η Ελλάδα είναι στο -3 και ισοφαρίζει το ματς όταν κάποιος τυχαίος μένει ανενόχλητος και βάζει τρίποντο. Αυτό το ματς είναι απίστευτο».
  • «Μπαρμπόσα/Βαρεζάο screen and roll και floater του Βαρεζάο – Ανυπομονώ να δω τους Λέικερς να τους υπογράφουν και τους δύο. Στο +2 η Βραζιλία, έμειναν 14”. Θα είναι απίστευτο να μην αγγίξει ξανά την μπάλα ο Γιάννης».
  • «Τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα. Οι Έλληνες ρίσκαραν μία άλεϊ ουπ πάσα για τον Γιάννη και εκείνος μετά αποβλήθηκε με φάουλ. Μπορούμε να κάνουμε έλεγχο ντόπινγκ στον προπονητή της Ελλάδας μετά το ματς; Γιατί δεν έδωσαν απλά την μπάλα στον Γιάννη στην κορυφή της ρακέτας; WTF;».

Δείτε τις αναρτήσεις του Σίμονς για το τελευταίο λεπτό τού Βραζιλία-Ελλάδα:

 

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours