Λύγισε ο Πύρρος Δήμος μιλώντας για τον χαμό της συζύγου του: “Ήταν για μένα στήριγμα από την αρχή μέχρι το τέλος”

Ο Πύρρος Δήμας ήταν καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω”. Ο κορυφαίος αθλητής και Ολυμπιονίκης παραχώρησε μία εφ’ ολης της ύλης συνέντευξη αναφερόμενος στην καριέρα του αλλά και στην προσωπική του ζωή. Ο Πύρρος Δήμας μίλησε ανοιχτά για τη γυναίκα του Αναστασία, η οποία έφυγε από κοντά του νικημένη από τον καρκίνο.

Αρχικα για την ίδια την Αναστασία και τη μεταξύ τους σχέση, ο Πύρρος Δήμας δήλωσε: “Ήρθε να μου πάρει συνέντευξη, έτσι γνωριστήκαμε. Έπαθα πλάκα με το χαμόγελό της, τη ψυχή της, το πώς αντιμετώπιζε τα πράγματα. Έβλεπες έναν άνθρωπο θετικό σε όλα. Ήταν για μένα μεγάλη δύναμη, στήριγμα από την αρχή μέχρι το τέλος. Ήταν δίπλα μου όποτε είχα πρόβλημα, ήταν εκεί, μαζί μου. Με την Αναστασία μεγαλώσαμε μαζί και κάναμε πολλά πράγματα μαζί. Πιστεύω άλλοι άνθρωποι δεν θα τα έκαναν ούτε σε τρεις ζωές. Μου χάρισε τέσσερα υπέροχα παιδιά, πολλά μου χάρισε“.

Στη συνέχεια, περιέγραψε στον Νίκο Χατζηνικολάου τις δύσκολες στιγμές τους, όσο αγωνίζονταν απέναντι στην αρρώστια. “Όλα έγιναν τόσο γρήγορα που δεν καταλάβαμε κιόλας. Τρέξαμε τόσο γρήγορα για να το αντιμετωπίσουμε που στο τέλος μαζευτήκαμε ξαφνικά στο σπίτι. Θυμάμαι όταν πήγαμε στο σπίτι μετά το χειρουργείο, σηκωνόταν το βράδυ, όταν κοιμόντουσαν τα παιδιά και έκλαιγε μόνη της. Την άφησα δυο, τρεις μέρες να το χωνέψει όλο αυτό” είπε χαρακτηριστικά.

Αμέσως μετά, ο Πύρρος Δήμας εμφανώς συγκινημένος μίλησε για τη στάση της απέναντι στη μάχη με τον καρκίνο, η Αναστασία πάλεψε μέχρι το τέλος, σκληρά. “Κάποια στιγμή της λέω, “δεν γίνεται άλλο αυτό το πράγμα που κάνεις. Είναι κακό. Δεν βοηθάς τον εαυτό σου, δεν βοηθάς ούτε τα παιδιά ούτε και μένα”. “Θα πεθάνω” μου λέει. “Και γω θα βγω αύριο στους δρόμους και μπορεί να τρακάρω με μια νταλίκα και να πεθάνω. Κανείς δεν ξέρει πότε θα πεθάνει” απάντησα. Από εκείνη την ημέρα ήταν σε όλα μια μαχήτρια, έδωσε έναν αξιοπρεπέστατο αγώνα με τον καρκίνο. Δεν έχω λόγια” στήριξε χωρίς να κρατήσει τα δάκρυά του.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours