Κυριάκος Μητσοτάκης: Στις εξέδρες του TD Garden για τον αγώνα Σέλτικς- Μαϊάμι Χιτ στη Βοστώνη

Κυριάκος Μητσοτάκης: Παρακολούθησε το τέταρτο παιχνίδι των τελικών της Ανατολικής Περιφέρειας του ΝΒΑ κι έφερε γούρι στους γηπεδούχους

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στις ΗΠΑ ταξίδεψε ξανά ο πρωθυπουργός, προσκεκλημένος από το Boston College για να μιλήσει για την 146η τελετή αποφοίτησης.

Λίγο πριν αναχωρήσει για το Νταβός, ο κ. Μητσοτάκης βρέθηκε και στο θρυλικό «TD Garden» και τις πρώτες σειρές των εξεδρών για να παρακολουθήσει το τέταρτο παιχνίδι της σειράς των τελικών της Ανατολικής Περιφέρειας ανάμεσα στους Μπόστον Σέλτικς και τους Μαϊάμι Χιτ.

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάθισε στα λεγόμενα «court seats» που βρίσκονται πολύ κοντά στο παρκέ, με τον τηλεοπτικό φακό να τον απαθανατίζει αρκετές φορές. Μάλιστα, φάνηκε και σε μια φωτογραφία δίπλα στους rookies των Ντιτρόιτ Πίστονς, τους Κέιντ Κάνινγχαμ, Κίλιαν Χέις και Αϊζέια Στιούαρτ που βρέθηκε επίσης στο παιχνίδι των Σέλτικς.

Ο πρωθυπουργός έφερε γούρι στους γηπεδούχους καθώς οι Σέλτικς με τρομερή εμφάνιση του Τζέισον Τέιτουμ ισοπέδωσαν τους Χιτ με 102-82 και ισοφάρισαν σε 2-2 την σειρά. Ο φοβερός Τέιτουμ με 31 πόντους, 8 ριμπάουντ και 5 ασίστ οδήγησε τους Κέλκτες σε μια άνετη νίκη.

Πηγή:flash.gr

About Post Author