Μετά την αναβολή του Euro 2020 για το 2021, ίδια εξέλιξη υπάρχει και με το Copa America. Η διοργάνωση που είχε προγραμματιστεί τον προσεχή Ιούνιο στα γήπεδα της Κολομβίας και της Αργεντινής, αναβάλλεται για το 2021.

Αναβολή, μετά το Euro 2020, και για το Copa America. Η διοργάνωση που είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί τον Ιούνιο του 2020 στα γήπεδα της Κολομβίας και της Αργεντινής, θα διεξαχθεί πλέον το καλοκαίρι του 2021.

Η CONMEBOL (ποδοσφαιρική ομοσπονδία Νοτίου Αμερικής) δίνει έτσι τη δυνατότητα στις χώρες – μέλη της να ολοκληρώσουν τα πρωταθλήματά τους, τα οποία διεκόπησαν λόγω του κορονοϊού.

Προ ημερών η CONMEBOL αποφάσισε την αναβολή των των δύο πρώτων αγωνιστικών για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Tα πρώτα ματς των εθνικών ομάδων επρόκειτο να διεξαχθούν από τις 23 έως τις 31 Μαρτίου σύμφωνα με το αντίστοιχο καλεντάρι της FIFA, η οποία ανέβαλε και τα προκριματικά της αντίστοιχης ασιατικής ζώνης σε συνεννόησης με την ομοσπονδία (AFC).

Παράλληλα ανακοίνωσε και την αναβολή όλων των ματς για το Copa Libertadores από τις 15 έως τις 21 Μαρτίου, δεσμευόμενη να επαναξιολογήσει την κατάσταση την επόμενη εβδομάδα.

 

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours