Κανονικά το Ολυμπιακός – Γουλβς, λουκέτο από αύριο!

Στην λύση της διεξαγωγής των 6 σημερινών αγώνων του Europa League (τα παιχνίδια Ίντερ – Χετάφε και Σεβίλλη – Ρόμα έχουν ήδη αναβληθεί) προσανατολίζεται η ΟΥΕΦΑ, που ενδέχεται από αύριο να βάλει λουκέτο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Νωρίτερα, ισπανικά Μ.Μ.Ε. ανέφεραν ότι η ευρωπαϊκή ομοσπονδία σκέφτεται την άμεση παύση του Champions και του Europa League, όμως αυτό ενδέχεται να γίνει από αύριο, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες.

Η ενημέρωση που υπάρχει αυτή την ώρα στον Ολυμπιακό είναι πως το ματς με την Γουλβς θα γίνει κανονικά, κάτι που βέβαια μπορεί να αλλάξει ακόμα και την τελευταία στιγμή ανάλογα με τις εξελίξεις στο θέμα του κορωνοϊού.

Την ίδια στιγμή η UEFA κάλεσε σε τηλεδιάσκεψη στις 17 Μαρτίου τόσο συλλόγους όσο και Ομοσπονδίες, με σκοπό να αποφασιστεί από κοινού το τι ακριβώς θα γίνει.

Με τον τρόπο αυτό φυσίκα η UEFΑ πετάει το… μπαλάκι τόσο στους συλλόγους όσο και τις ομοσπονδίες και δεν «παίρνει πάνω της» την απόφαση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συζητήσεις θα αφορούν τόσο το Euro, αλλά ακόμα και τις διοργανώσεις της UEFA, οι οποίες είναι σε εξέλιξη αυτή την περίοδο.

Πηγή:sdna.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours