Θρίαμβος του Τσιτσιπά – Πέρασε στον τελικό του Roland Garros (3-2) ! [vid]

O Στέφανος Τσιτσιπάς θριάμβευσε κόντρα στον Ζβέρεφ και με τη νίκη επί του Γερμανού με 3-2 σετ, προκρίθηκε στον τελικό του Rolland Garros. Μια τεράστια επιτυχία του Έλληνα τενίστα που στοχεύει στην κατάκτηση του grand slam.

Ο Τσιτσιπάς έγραψε μια «χρυσή» σελίδα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού, καθώς κατάφερε μετά από έναν συγκλονιστικό ημιτελικό, να πάρει την πρόκριση για τον τελικό του μεγάλου τουρνουά και είναι πανέτοιμος για να κατακτήσει το Grand Slam.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν απίστευτος και παρότι αγχώθηκε κατάφερε να κερδίσει με 3-2 σετ τον Αλεξάντερ Σβέρεφ και να πάρει τη μεγάλη πρόκριση για τον τελικό του Roland Garros.

Σε ένα μαραθώνιο παιχνίδι, οι δύο τενίστες έδωσαν ένα εντυπωσιακό ματς που κράτησε για πάνω από τρεις ώρες, χαρίζοντας απίστευτες στιγμές σε όσους το παρακολούθησαν, με εκπληκτικούς πόντους.

Ο Έλληνας Θεός έκανε το… θαύμα του και πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό, φουλάροντας πλέον για τον τίτλο.

Ο Τσιτσιπάς ξεκίνησε εκπληκτικά στο παιχνίδι και έδειχνε αποφασισμένος να τελειώσει γρήγορα την υπόθεση πρόκριση. Πήρε το πρώτο σετ με 6-3 μετά από απίστευτα ράλι, ενώ χρειάστηκε μεγάλη ανατροπή στο δεύτερο σετ προκειμένου να το κατακτήσει και αυτό. Συγκεκριμένα, ο Ζβέρεφ πήρε κεφάλι με 3-0 γκέιμ, με τον Στέφανο να κάνει φοβερό σερί 6-0 και να κάνει τελικά το 2-0 στα σετ.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours