Θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο – Πέθανε ο Μαραντόνα

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου δεν είναι πια εδώ! 

Παγκόσμιος θρήνος για την είδηση ότι ο Ντιέγκο Μαραντόνα είναι νεκρός. Ο θεός του ποδοσφαίρου φέρεται να μην είναι πια μαζί μας, έχοντας ταλαιπωρηθεί εδώ και χρόνια με προβλήματα υγείας.

Diego Maradona dead rumours squashed by Argentina legend as he offers £8340  reward to identify the person who faked his death

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, ο κορυφαίος Αργεντινός ποδοσφαιριστής κι ίσως ο καλύτερος όλων των εποχών, απεβίωσε σε ηλικία 60 ετών, από ανακοπή καρδιάς.

Ο Diego Maradona πέθανε σε ηλικία 60 ετών μετά από καρδιακή ανακοπή, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αργεντινή.

Ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου πέθανε στο σπίτι του στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής, την Τετάρτη το απόγευμα. Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Μαραντόνα νοσηλεύτηκε και χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση αφού υπέφερε θρόμβος αίματος στον εγκέφαλό του.

Ο Αργεντινός θεωρείται ως ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες όλων των εποχών μετά την καθοδήγηση του έθνους του στην επιτυχία στο Παγκόσμιο Κύπελλο το 1986.

Ο Μαραντόνα κέρδισε επίσης αρκετούς τίτλους κατά τη διάρκεια της καριέρας του στο club με την Μπόκα Τζούνιορς, τη Βαρκελώνη και τη Νάπολη.

Ο θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, είχε βρεθεί πρόσφατα στο νοσοκομείο και πέρασε την πόρτα του χειρουργείου για ένα αιμάτωμα στο κεφάλι, ενώ αντιμετώπιζε και χρόνια προβλήματα με το αλκοόλ. Είχε γίνει μάλιστα γνωστό ότι εισήχθη πριν λίγες ημέρες σε κλινική απεξάρτησης.

Πέθανε ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Την είδηση του θανάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα μετέδωσε η έγκυρη αργεντίνικη εφημερίδα Clarin, που αναφέρει ότι ο θρυλικός Ντιέγκο βρισκόταν στο σπίτι του τη στιγμή που υπέστη το καρδιακό επεισόδιο. Εκεί άμεσα μετέβησαν τρία ασθενοφόρα, διακόμιστηκε σε νοσοκομείο, όπου όμως διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο Μαραντόνα είχε υποβληθεί σε επέμβαση στον εγκέφαλο στις 30 Οκτωβρίου και από τότε βρισκόταν στο σπίτι του υπό ιατρική παρακολούθηση.

Το απόλυτο ποδοσφαιρικό είδωλο του παρελθόντος, της Νάπολι και της εθνικής Αργεντινής έχοντας ζήσει τα πάντα στη ζωή και στην καριέρα του, πέθανε σε ηλικία 60 ετών από ανακοπή καρδιάς.

Ο Αργεντινός θρύλος του ποδοσφαίρου και νυν προπονητής πέθανε από ανακοπή, όπως επιβεβαίωσαν οι συγγενείς του.

Υπενθυμίζουμε πως στις αρχές του μήνα, ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα έκανε εσπευσμένα επέμβαση στο κεφάλι, αφού οι εξετάσεις του έδειξαν πως έχει αιμάτωμα και είχε πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ράμος: «Ο Μέσι έτη φωτός καλύτερος του Μαραντόνα» • Η Άποψη

clarin.jpg

About Post Author

+ There are no comments

Add yours