Μπορεί οι ομάδες και οι εθνικές να προσπαθούν να κάνουν την διαφορά στις εμφανίσεις και να δημιουργήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, όμως οι Ιταλοί θα είναι για πάντα οι Ιταλοί. Οι «ατζούρι» παρουσίασαν την νέα του φανέλα και έδειξαν ότι κλασικό θα είναι πάντα εντυπωσιακό.

Με την «Puma» να κινείται στα κλασσικά πλαίσια των σχεδίων της Ιταλίας, η νέα φανέλα της εθνικής ομάδας είναι εκπληκτικό και οι λεπτομέρειες που έχουν προστεθεί, κάνουν την διαφορά. Το μπλε χρώμα κυριαρχεί σε όλη την επιφάνεια, με τον γιακά να είναι λίγο σκουρόχρωμος.

Το σήμα της εταιρίας ένδυσης σε στέρνο και ώμους είναι με χρυσά γράμματα ενώ το νέο λόγκο των Ιταλών τονίζεται πάνω στην μπλούζα. Πάνω σε αυτό, αναφέρθηκε ο αρχηγός της ομάδας, Τζόρτζιο Κιελίνι, ο οποίος είπε:

«Η φανέλα της εθνικής ομάδας αντιπροσωπεύει το πάθος εκατομμυρίων φιλάθλων σε όλο τον κόσμο. Το να τη φοράς είναι ένα μοναδικό συναίσθημα, μας κάνει να αισθανόμαστε υπερήφανοι και υπεύθυνοι. Η ευθύνη είναι εκείνη που μας οδηγεί στο να πετύχουμε τους στόχους μας».

Η-νέα-φανέλα-της-εθνικής-Ιταλίας-είναι-απλά…-εντυπωσιακή-(pic)

 

.@PUMAFOOTBALL PRESENTA IL NUOVO HOME KIT DELLA #NAZIONALE?? ISPIRATO ALLA CULTURA DEL RINASCIMENTO ➡ LINK IN BIO ☝ . ? #CHIELLINI: “LA MAGLIA DELLA NAZIONALE RAPPRESENTA LA PASSIONE DI MILIONI DI TIFOSI NEL MONDO” . . #VIVOAZZURRO

A POST SHARED BY NAZIONALE ITALIANA DI CALCIO (@AZZURRI) ON 

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours