ΗΠΑ: Ανοίγουν τα σύνορα για τους ξένους ΝΒΑερς

Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι θα εξαιρέσει τους ΝΒΑερς από την απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ προκειμένου να μπορέσουν να επιστρέψουν στις ομάδες τους.

Με το ΝΒΑ να βρίσκεται στην τελική ευθεία της εκπόνησης ενός πλάνου επανέναρξης της σεζόν, η κυβέρνηση των ΗΠΑ αποφάσισε να απομακρύνει ένα αρκετά σημαντικό εμπόδιο.

Όπως έγινε γνωστό μέσω ανακοίνωσης του Λευκού Οίκου, οι ΗΠΑ σκοπεύουν να ανοίξουν τα σύνορα για χάρη των ξένων ΝΒΑερς, προκειμένου να μπορέσουν αυτοί να επιστρέψουν στην χώρα και να ενσωματωθούν  στις ομάδες τους.

Οι Αμερικανοί χρειάζονται τον αθλητισμό τους, ενώ πρέπει να επανεκκινήσουμε την οικονομία μας. Ήρθε η ώρα να αφήσουμε τους επαγγελματίες αθλητές να επιστρέψουν στην δουλειά τους” δήλωσε για το θέμα ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ασφαλείας των ΗΠΑ, Τσαντ Γουλφ. Η συγκεκριμένη εξαίρεση ισχύει τόσο για τους ξένους αθλητές όσο και για τις οικογένειές τους.

Η μερική άρση του κλεισίματος των συνόρων θα δώσει έτσι την ευκαιρία μεταξύ άλλων στον Λούκα Ντόντσιτς να επιστρέψει στο Ντάλας, αφού ο σταρ των Μάβερικς βρίσκεται εδώ και αρκετές εβδομάδες στην Σλοβενία.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours