Εδωσαν τα χέρια Μαρινάκης και Βρσάλικο – Πότε έρχεται ο Κροάτης μπακ

Ο Σίμε Βρσάλικο ήρθε στην Ελλάδα, είδε και άκουσε πράγματα που τον ικανοποίησαν απόλυτα και συμφώνησε για δύο χρόνια με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η είδηση για τη σπουδαία μεταγραφική κίνηση που ετοιμάζει ο Ολυμπιακός, με την απόκτηση του Σίμε Βρσάλικο, κάνει τον γύρο της Ευρώπης. Αλλά ακόμη τα διεθνή ΜΜΕ αντιμετωπίζουν με έκπληξη το γεγονός ότι μια ελληνική ομάδα μπορεί να αποκτήσει εν δυνάμει βασικό ποδοσφαιριστή της Ατλέτικο Μαδρίτης, εν ενεργεία διεθνή με την Εθνική Κροατίας, στα 30 του χρόνια. Ο Ολυμπιακός, ωστόσο, δεν είναι.. ακόμη μία ελληνική ομάδα. Αλλά ένα κλαμπ που αποτελεί μέλος της ευρωπαϊκής ελίτ. Και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η ολοκλήρωση του colpo grosso του Βαγγέλη Μαρινάκη, που αποκαλύφθηκε την ημέρα που συμπληρώνει 12 χρόνια παρουσίας στη διοικητική ηγεσία των Πειραιωτών, σύντομα θα έχει και επίσημη μορφή.

Για να γίνει αντιληπτό πώς συμπεριφέρεται ο Ολυμπιακός στους ποδοσφαιριστές που θέλει να αποκτήσει, έχει σημασία να αναφέρουμε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε ιδιωτικό αεροπλάνο και έφερε στην Ελλάδα τον Βρσάλικο, μαζί με τη σύντροφό του και τους εκπροσώπους του. Μια κίνηση με ξεκάθαρο συμβολισμό και η οποία έγινε δεκτή με μεγάλη έκπληξη και ικανοποίηση από τον ποδοσφαιριστή και τους δικούς του ανθρώπους.

Οι πληροφορίες που προκύπτουν από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, αναφέρουν ότι η σχεδόν 24ωρη παρουσία του Βρσάλικο, αλλά και των Λέμιτς στην Αθήνα, ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πηγές αναφέρουν ότι επί της ουσίας ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Βρσάλικο με τον Βλάντο Λέμιτς, έδωσαν τα χέρια και υπάρχει προφορική συμφωνία να συμπορευτούν.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι Ολυμπιακός και Βρσάλικο έχουν καταλήξει σε συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων, ωστόσο είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο και για ύπαρξη οψιόν. Κάτι που σε αυτή τη φάση δεν φαίνεται να προκρίνεται. Επίσης, λέγεται ότι οι δύο πλευρές τα έχουν βρει και στο οικονομικό σκέλος και σημειώνεται πως αυτές τις ώρες ρυθμίζονται οι λεπτομέρειες του μεγάλου deal. Το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες και τυπικά.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, Η ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Αυτή η εξέλιξη είναι πολύ σημαντική και για ακόμη έναν λόγο. Ο Βρσάλικο, από τη στιγμή που είναι ελεύθερος, είναι απολύτως λογικό να έχει στα χέρια του αρκετές προτάσεις. Και η αλήθεια είναι ότι έχει. Αρκετές. Και κάποιες με καλύτερα χρήματα από αυτά που προβλέπει η κατ’ αρχήν συμφωνία με τον Ολυμπιακό. Αλλά τόσο ο ίδιος ο παίκτης όσο και η σύζυγός του, έχουν καταλήξει ότι το πακέτο που προσφέρει η πρόταση των Ερυθρόλευκων, είναι ιδανική. Ποδοσφαιρικά και από άποψη ζωής, καθημερινότητας.

Μία παράμετρος που λίγοι γνωρίζουν είναι ότι η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει ενημερώσει εδώ και καιρό τον Βρσάλικο ότι το επόμενο διάστημα θέλει να συζητήσει μαζί του για το ενδεχόμενο νέου συμβολαίου. Εντούτοις, ο Κροάτης δεν είναι θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο. Πρώτον (και κυριότερο), διότι οι Μαδριλένοι τον θέλουν για αναπληρωματικό δεξιό μπακ και δεύτερον, διότι η πρόταση που εμφανίζονται διατεθειμένοι να κάνουν, δεν καλύπτει τις απαιτήσεις του παίκτη και έχει μεγάλη απόκλιση από το προηγούμενο συμβόλαιό του.

Κλείνοντας, σε ό,τι έχει να κάνει με το πότε θα έρθει στην Ελλάδα ο Βρσάλικο, ακόμη δεν υπάρχει σαφής ενημέρωση, ωστόσο, δεδομένου ότι είχε υποχρεώσεις με την Εθνική Κροατίας, λογικά θα ενταχθεί στις προπονήσεις των Πειραιωτών στην Αυστρία, όχι από τις 22 Ιουνίου, αλλά πιθανότατα λίγες ημέρες αργότερα.

Πηγή:in.gr

About Post Author