Ο πρόεδρος μιας ποδοσφαιρικής ομάδας της τέταρτης κατηγορίας της Βραζιλίας δολοφονήθηκε την Τετάρτη και ο βασικός ύποπτος είναι ένας πρώην ποδοσφαιριστής στον οποίο όφειλε χρήματα.

«Θλιβερή νύχτα. Ο πρόεδρός μας, ο Ντάνιλσον, είναι νεκρός. Ο Θεός ας τον αναπαύσει, ευχαριστούμε για όλα όσα έκανε για την ομάδα», ανέφερε στη σελίδα της στο Facebook η ομάδα Νασιονάλ Ατλέτικο Κλούμπε της Ρολάντια, μιας μικρής πόλης στην πολιτεία Παρανά.

Ο Ζοζέ Ντάνιλσον ντε Ολιβέιρα, 58 ετών, ο οποίος υπήρξε και δημοτικός σύμβουλος για πολλά χρόνια, δέχτηκε επίθεση το βράδυ της Τετάρτης από έναν άνδρα που τον μαχαίρωσε πολλές φορές, σύμφωνα με τον δήμο της Ρολάντια.

Όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μιας κοντινής πόλης και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, όμως υπέκυψε λίγο αργότερα στα τραύματά του.Ο ύποπτος είναι ένας 20χρονος, ο Βινίσιους Ενρίκε Κορσίνι ντα Σίλβα, ο οποίος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του από τη Νασιονάλ Ατλέτικο, όμως σήμερα είναι άνεργος. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν είπε ότι η ομάδα του χρωστούσε 7.000 ρεάλ, δηλαδή περίπου 1.100 ευρώ.

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours