Αφήνει το NCAA κι επιστρέφει στην Ευρώπη ο Αλεξ Αντετοκούνμπο (vid)

Ο βενιαμίν της οικογένειας Αντετοκούνμπο στοχεύει να κερδίσει μια θέση στα ντραφτ του ΝΒΑ μέσω των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων

Στα ντραφτ του ΝΒΑ μέσω Ευρώπης στοχεύει να βρεθεί ο Αλέξανδρος Αντετοκούνμπο. Ο βενιαμίν της οικογένειας Αντετοκούνμπο πιθανότατα θα αποχωρήσει από το NCAA προκειμένου να δοκιμάσει την τύχη του και να γίνει επαγγελματίας στο ευρωπαϊκό μπάσκετ σύμφωνα με όσα αναφέρει το eurohoops.net. Απώτερος στόχος βεβαίως παραμένει η είσοδος στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, εκεί όπου ήδη ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων σταρ του αθλήματος.

Ο Αλεξ, ο οποίος γεννήθηκε το 2001 και αγωνίζεται στο Dominican High School  (έχει 12,9 πόντους) δήλωσε: «Εξετάζω τις επιλογές μου, έχω μερικές προτάσεις από κάποιες Πολιτείες, αλλά αποφάσισα να παίξω στην Ευρώπη. Θέλω να γίνω επαγγελματίας το συντομότερο δυνατό. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ευρώπη, ξέρω το ευρωπαϊκό μπάσκετ και το καλύτερο για εμένα θα ήταν να υπογράψω συμβόλαιο με έναν ευρωπαϊκό σύλλογο. Θα πρέπει να προετοιμαστώ και να ανταγωνιστώ με ενήλικες, θα βιώσω έντονο ανταγωνισμό και πίεση και θα εξελιχθώ σε κάθε επίπεδο».

Πηγή:ethnos.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours