Απολύθηκε από την Τσέλσι ο Τούχελ!

Ελλάδα έγινε η Αγγλία, καθώς οι απολύσεις προπονητών και στο Νησί τείνουν να γίνουν συχνό φαινόμενο, με τελευταία αυτή του Τούχελ από την Τσέλσι.

Τσέλσι: Το… μάρμαρο για τις τελευταίες κακές εμφανίσεις των Λονδρέζων πλήρωσε ο Τόμας Τούχελ, ο οποίος απομακρύνθηκε σήμερα από την τεχνική ηγεσία των “μπλε”!

Η χθεσινή ήττα με 1-0 από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Κροατία, στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, ήταν το τελευταίο ματς του Τούχελ στον πάγκο της Τσέλσι, καθώς σήμερα η ομάδα του Λονδίνου ανακοίνωσε την απόλυση του Γερμανού τεχνικού!

Ο νέος ιδιοκτήτης των Λονδρέζων, Τοντ Μπόλι, ήταν δυσαρεστημένος και από το ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα, καθώς στις πρώτες πέντε αγωνιστικές έχει 10 βαθμούς και βρίσκεται στην έκτη θέση.

«Εκ μέρους όλων στην Chelsea FC, ο σύλλογος θα ήθελε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του στον Τόμας και το επιτελείο του για όλες τις προσπάθειές τους κατά τη διάρκεια της θητείας τους με τον σύλλογο», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση της Τσέλσι.

Με την Τσέλσι ο Τόμας Τούχελ κατέκτησε το Champions League την σεζόν 2021-2022, το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, αλλά και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. 

Πηγή:sportdog.gr

About Post Author