Φώτης Σεργουλόπουλος: Η αντίδρασή του σε ερώτηση για την πρεμιέρα της Μαρίας Μπακοδήμου

«Η Τζένη Μελιτά ήταν δική μου επιλογή», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Στην εκπομπή «Breakfast@star» και τον Στέλιο Δρουμάλια μίλησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Ο παρουσιαστής μίλησε για τη νέα του εκπομπή στην ΕΡΤ, ενώ απέφυγε διακριτικά να απαντήσει σε ερώτηση για τη Μαρία Μπακοδήμου.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που επιστρέφω στην πρωινή ζώνη, είναι ωραίο. Είπα το “ναι” γιατί ήταν αυτό το πρόγραμμα που θα ήθελα να κάνω, έτσι όπως μου το πρότειναν, έτσι όπως το σκέφτηκα. Η Τζένη Μελιτά ήταν δική μου επιλογή. Ο τίτλος “Πρωίαν σε είδον” είναι στην καθαρεύουσα, εγώ τον σκέφτηκα από ένα τραγούδι της Βασιλειάδου», είπε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

https://youtu.be/WTng2TJBh3o

Σε ερώτηση για την πρεμιέρα της Μαρίας Μπακοδήμου, ο Φώτης Σεργουλόπουλος απάντησε: «Όλοι κάνουν πρεμιέρα, έχουν ήδη κάνει πρεμιέρα, θα κάνουν πρεμιέρα κι άλλες εκπομπές. Εύχομαι σε όλες τις εκπομπές να είναι πάρα πολύ καλά.

Σε όλες τις εκπομπές έχω ανθρώπους που έχω συνεργαστεί στο παρελθόν, οπότε εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πετύχουν γιατί με όλες τις εκπομπές, σε όλες τις εκπομπές κάποιος υπάρχει με τον οποίο έχω δουλέψει κι έχω ιδιαίτερες σχέσεις αγάπης».

About Post Author