Ίσλα: Έφτασε στο Ρίο για τη Φλαμένγκο

Ο Ίσλα είχε «παίξει» και στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού πριν από καιρό, ωστόσο, ο Φακούντο Σάντσες θα αποκτηθεί τελικά για να καλύψει το κενό που άφησε δεξιά στην άμυνα των «πράσινων» ο Ματίας Γιόχανσον.

Ο Ραφίνια πήρε την πτήση για την Ελλάδα προκειμένου να βρεθεί στην Αθήνα και να υπογράψει στον Ολυμπιακό και η Φλαμένγκο υποδέχθηκε άμεσα τον Ίσλα για το δεξί άκρο της άμυνας.

https://twitter.com/ge_fla/status/1297110387100463104?s=20

Ο Ραφίνια αναμένεται στην Ελλάδα για χάρη του Ολυμπιακού τις επόμενες ώρες και φρόντισε να ενημερώσει τους θαυμαστές του στα social media για τον προορισμό του ταξιδιού του, καλημερίζοντας τον κόσμο στα ελληνικά!

Ο Βραζιλιάνος δεξιός οπισθοφύλακας που έγραψε τρομερή ιστορία με την Μπάγερν Μονάχου και πέρασε για μια σεζόν με την Φλαμένγκο, θα φορέσει τα ερυθρόλευκα και θ’ αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα από τη νέα σεζόν.

Η άφιξή του στην Αθήνα είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι του Σαββάτου και ο παίκτης φρόντισε να ενημερώσει τους ακόλουθούς του στα social media για τον επόμενο σταθμό του.

Έβαλε ένα… boomerang με το διαβατήριο, το εισιτήριο, την χειραποσκευή του και έγραψε «καλημέρα», προετοιμάζοντας τον κόσμο του Ολυμπιακού!

About Post Author

+ There are no comments

Add yours