Πελέ: Δραματικές ώρες για την οικογένειά του – «Απελπισία»

Η νέα ανάρτηση της κόρης του Βραζιλιάνου άσου προμηνύει κακές εξελίξεις

Τα νέα που έρχονται από τη Βραζιλία για την κατάσταση της υγείας του Πελέ δεν είναι καλά, με την οικογένεια του να περνάει πολύ δύσκολές ώρες. Μάλιστα, η νέα ανάρτηση της κόρης του Βραζιλιάνου άσου προμηνύει κακές εξελίξεις.

«Αυτές τις στιγμές είναι δύσκολο να τις εξηγήσεις. Άλλες φορές υπάρχει μεγάλη λύπη και απελπισία και άλλες φορές γελάμε και συζητάμε για τις αστείες αναμνήσεις μας» ξεκινά την ανάρτησή της η κόρη του Πελέ.

«Το άλλο που μάθαμε από όλο αυτό είναι ότι πρέπει να επικοινωνούμε ο ένας με τον άλλο και να είμαστε κοντά του. Μόνο έτσι αξίζει όλο αυτό, όταν είμαστε όλοι μαζί» προσθέτει.

Η ανάρτηση αυτή έρχεται λίγα 24ωρα μετά τη «διαρροή» από την οικογένεια του Πελέ ότι ο 82χρονος θρύλος του ποδοσφαίρου έχει αρχίσει να αποχαιρετάει συγγενείς και φίλους. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι αρκετά μέλη της οικογένειας του βρίσκονται στο νοσοκομείο, καθώς και η σύζυγός του.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των γιατρών ο Πελέ βρίσκεται σε μονάδα ανκουφιστικής θεραπείας αφού έχει υποστεί νεφρική και καρδιακή ανεπάρκεια και από τις 29 Νοεμβρίου δίνοντας μεγάλη μάχη με τον καρκίνο.

Τι ανέφερε το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την «O Globo», στο τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε το νοσοκομείο «Άλμπερτ Αϊνστάιν», όπου ο Πελέ βρίσκεται από τις 29 Νοεμβρίου, αναφέρεται ότι η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και χρειάζεται φροντίδα που σχετίζεται με δυσλειτουργία των νεφρών και της καρδιάς.

«Ο Έντσον Αράντες ντο Νασιμέντο νοσηλεύεται από τις 29 Νοεμβρίου για επανεκτίμηση της χημειοθεραπείας αναφορικά με όγκο του παχέος εντέρου και θεραπεία μιας λοίμωξης του αναπνευστικού. Παρουσιάζει εξέλιξη της ογκολογικής νόσου και χρειάζεται μεγαλύτερη φροντίδα σε σχέση με νεφρική και καρδιακή δυσλειτουργία», ανέφερε το ιατρικό ανακοινωθέν, το οποίο υπογράφεται από τους γιατρούς Φάμπιο Νάσρι, Ρενέ Γκανσλ και Μιγκέλ Σεντορόγκλο Νέτο.

Πηγή:in.gr

About Post Author