Αφήστε το Λευτέρη Πετρούνια ήσυχο. Σταματήστε επιτέλους την ανθρωποφαγία

του Κρικόρ Τσακιτζιάν

Την ώρα που ξεχειλίζει από ανηθικότητα και ανεντιμότητα, ο κόσμος των ΜΜΕ και του διαδικτύου, βρήκαν άλλον ένα αδύναμο κρίκο να στήσουν στο απόσπασμα και να τον εκτελέσουν.

Ένα παιδί που μέχρι χθες μας έκανε όλους περήφανους, σήμερα ήρθε η ώρα να τον διαπομπεύσουμε για μια άστοχη ανάρτηση που έκανε κι αυτός στη ζωή του. Βλέπετε τα είδωλα, αν δεν ασχολούνται με την πολιτική, πρέπει να είναι αλάθητα. Αν ασχολούνται ενεργά με την πολιτική, ακόμα κι αν καταστρέψουν τις ζωές του κόσμου, συγχωρούνται και μπορούν να συνεχίζουν ακάθεκτοι το έργο τους και να το επαναλαμβάνουν, μέχρι να μας αποτελειώσουν.

Ένα νέο παιδί, που δίνει τη δική του προσωπική μάχη σε ένα μοναχικό άθλημα. Ένα παιδί, που το ξέχασε η πολιτεία ακόμη κι όταν έγινε χρυσός Ολυμπιονίκης, βρήκε απέναντί του όλο το σύστημα των ψυχικά άρρωστων συνανθρώπων μας. Αυτούς που από την πρώτη στιγμή που δείχνει αδυναμία κάποιος, ορμάνε να του ξεσκίσουν πρώτα την ψυχή και μετά τη σάρκα.

Αυτός ο διαδικτυακός κανιβαλισμός πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή. 

Ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Ένα έντιμο παιδί και δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε κάθε ανώμαλο ψυχικά άτομο, να του αλλάξει τους προσανατολισμούς του. Έκανε το παιδί το λάθος να πει τη γνώμη του. Εδώ έχει δικαίωμα να λέει τη γνώμη της και η κουτσή Μαρία, δεν έχει δικαίωμα ο Πετρούνιας;

Έκανε λάθος. Ζήτησε εκατό φορές συγγνώμη. Δεν ικανοποιήθηκε κανείς; Τα ΜΜΕ έχουν λυσσάξει να τον εμφανίζουν σε κάθε δελτίο, σε κάθε εκπομπή και να δίνουν συνέχεια στο θέμα, μέχρι να τον αποτελειώσουν ψυχικά. Φωνάζουν από το περιβάλλον του, πως το παλικάρι όχι μόνο μετάνιωσε αλλά απομονώθηκε και κλείστηκε στον εαυτό του γιατί περνάει τις χειρότερες μέρες της ζωής του μετά από αυτό το περιστατικό. Τι άλλο θέλετε λοιπόν για να ικανοποιήσετε την ανθρωποφαγία σας;

Υπάρχουμε κι εμείς, που θα είμαστε μαζί του, όχι γι’ αυτά που είπε, αλλά γι’ αυτά που περνάει στα κτηνώδη χέρια σας και θα μας βρείτε μπροστά σας.

Λευτέρη Πετρούνια, μπρος σ’ αυτά που έχουν κάνει όλοι αυτοί που σε κατηγορούν, εσύ δεν έκανες τίποτα.

Κλείσε τ’ αυτιά σου και το τηλέφωνό σου και συνέχισε να κάνεις αυτό που ξέρεις καλύτερα απ’ όλους. Να αθλείσαι και να παραμείνεις άνθρωπος.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours