Τάσος Κωστής: «Έπαθα σοκ όταν έμαθα ότι έχω καρκίνο, δε θα πω ποτέ ότι τον κέρδισα» (vid)

Ο Τάσος Κωστής βρέθηκε στο The 2Night Show και περιέγραψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου την αντίδρασή του όταν έμαθε ότι έχει καρκίνο.

Οι ρόλοι του έχουν αποτελέσει μέρος θρυλικών παραγωγών. Τηλεοπτικών κυρίως. Η φωνή του όμως είναι η πιο χαρακτηριστική, καθώς έχει “ντύσει” άπειρα animation. Ο Τάσος Κωστής είναι ένας ηθοποιός με τεράστια ιστορία. Τα τελευταία χρόνια όμως είχε μια τηλεοπτική αποχή. Υπήρχε σοβαρός λόγος γι΄αυτό κι έχει να κάνει με το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Όπως έχει αναφέρει στο παρελθόν, έπασχε από καρκίνο στο παχύ έντερο. Όπως ανέφερε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, δε μπορεί με τίποτα να πει ότι τον έχει ξεπεράσει κι ότι τον νίκησε.

Ο Τάσος Κωστής εξήγησε ότι έπαθε ένα μεγάλο σοκ όταν του το είπαν οι γιατροί, αλλά το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε ήταν να μη στενοχωρηθούν η γυναίκα και ο γιος του.

«Όταν το άκουσα έπαθα σοκ. Σου φεύγει η γη κάτω από τα πόδια σου. Ήταν καρκίνος στο παχύ έντερο. Στο πρώτο σοκ, καρκίνος, δύσκολη λέξη. Συνήθως λέμε η κακιά αρρώστια και το ξορκίζουμε αλλά δεν βγαίνει τίποτα ξορκίζοντας το. Ήθελα πρώτα να καταλάβω με το μυαλό μου τι είναι αυτό που έχω μπροστά μου. Αυτό που έχω είναι μάχιμο; Μπορώ να παλέψω μαζί του; Μόλις ανακάλυψα πως μπορώ να παλέψω μαζί του, πάλεψα και είμαστε ισοπαλία. Δεν θα πω ποτέ τη λέξη κέρδισα, όχι. Δεν ξέρεις ποτέ. Καλά είναι έτσι. Ούτε κέρδισα ούτε έχασα.

Ακόμα περισσότερο συνειδητοποίησα πόσο περαστικοί είμαστε από τη ζωή και πόσο αυτό το κομματάκι που θα ζήσουμε θα πρέπει να το ζήσουμε όμορφα. Έπρεπε να χάσω κάποια κιλά και λόγω ηλικίας. Δεν θέλω να βλέπω τους δικούς μου ανθρώπους στεναχωρημένους. Επειδή ο γιος μου είναι εσωστρεφής σαν την γυναίκα μου, τα κρατάει όλα πολύ μέσα του, έλεγα καλύτερα να μην έρχεται στο νοσοκομείο. Έδινα εγώ κουράγιο γιατί δεν θέλω να με λυπούνται.Ήθελα να μην έρχεται να με βλέπει έτσι. Έπαιρνα κουράγιο από μόνος μου, δεν χρειάζομαι από τους άλλους».

https://youtu.be/CRf3qOVLFUY

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours