Η πολιτική σάτιρα «Του Κουτρούλη ο Γάμος» ανεβαίνει από τις 23 Οκτωβρίου στο «Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου». Η Σμαράγδα Καρύδη επιλέγει για πρώτη φορά να σκηνοθετήσει την εμβληματική κωμωδία και πρωταγωνιστεί στην παράσταση μαζί με τον Νίκο Κουρή στον ρόλο του Κουτρούλη.

Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της, η ηθοποιός παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και, μεταξύ άλλων, μίλησε στον δημοσιογράφο Θάνο Βάγιο για…

… το σκηνοθετικό της ντεμπούτο: «Έφτασε η ώρα της πρώτης σκηνοθετικής απόπειρας μου. Εγώ το ήξερα ότι θα έφτανε, εσείς δεν το ξέρατε. Αισθάνομαι χαρά και άγχος ταυτόχρονα. Έχω να διαχειριστώ πολλού ανθρώπους και αυτό δεν το είχα κάνει ποτέ στην ζωή μου. Αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι, να τους πείσω γι’ αυτό που θέλω. Ταυτόχρονα όμως παίζω κιόλας. Είμαι τρελά…».

… το πώς ένιωσε όταν φόρεσε νυφικό, αλλά και γενικά τον θεσμό του γάμου: «Το νυφικό δεν με συγκινεί καθόλου. Δεν με έχω φανταστεί ποτέ. Μου δημιουργεί θλίψη, με στεναχωρεί η εικόνα του γάμου και του νυφικού. Αυτή η δέσμευση του για πάντα με ενοχλεί. Φαντάσου πώς όταν αγόρασα σπίτι μου φάνηκε σαν «τάφος». Τελικά το νοίκιασα και ζω αλλού…».

… τον χρόνο που περνάει: «Έχω έναν εαυτό αισιόδοξο και με αυτοπεποίθηση που με σπρώχνει μπροστά και έναν φοβικό που με τραβάει πίσω. Το πρόβλημα με τον χρόνο είναι ότι δεν έχει σταματημό. Γενικά είμαι ok, έχω καλή σχέση με τον εαυτό μου, αλλά κάποιες φορές περνάω κρίση και δεν μου αρέσουν πολλά πάνω μου. Δεν θα αγγίξω την τελειότητα, το έχω αποδεχτεί. Προσπαθώ όμως να είμαι cool. Τα πρώτα χρόνια στη δουλειά κρατούσα πολλές άμυνες από τον φόβο μου και πολλοί πίστευαν πώς είμαι σνομπ…».

… τον έρωτα στην ζωή της είπε: «Ο έρωτας στην ζωή μου παίζει τον ρόλο που παίζει σε όλους τους άλλους… Πάντα θυμάμαι τον εαυτό μου ζευγαρωμένο. Δεν με έχω στο κεφάλι μου ως μια γυναίκα που ζει μόνη της και τα κάνει όλα μόνη της. Δεν με βλέπω έτσι. Το νόμιμο του γάμου δεν μου αρέσει, μου ακούγεται κάπως… Δεν φαντάζομαι να πεθαίνω μόνη μου, αλλά με φαντάζομαι γριά να πεθαίνω χεράκι-χεράκι με τον γέρο μου στο παγκάκι…».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή:tlife.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours