Ο Γιώργος Λιβανός μιλάει για το “Γλάρο που έφυγε με το λεωφορείο”

του Στάθη Παπούλια

-Τι νέο φέρνει η φετεινή άνοιξη για το Studio Κυψέλης και το Γιώργο Λιβανό;

Η φετεινή άνοιξη με βρισκει με δύο στοιχήματα , υπέροχα…αγκαλιά. Το καθιερωμένο για τους θεατρίνων Θεατές , αναλόγιο εμπνευσμένο αυτή τη φορά από το θέατρο ΝΟ με το έργο της βραβευμένης Μαίρης Μιχαλάτου Η νύχτα στο πάρκο.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

-Το οποίο αφορά τι;

Μια τρυφερή ανατρεπτική ιστορία μεσω της οποίας συναντιέμαι και πάλι με την Πέπη Οικονομοπούλου. Το αναλόγιο είναι η ανοιξιάτικη διάθεση της ομάδας και του Studio Κυψέλης να επικοινωνήσει σπουδαία κείμενα με συμβολικο εισητήριο , μόλις 5 ευρω, σε παράσταση -σχεδόν- ολοκληρωμένη! Και πάει πολύ καλά από το ξεκίνημα της!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

-Το δεύτερο στοίχημα;

Παράληλα ξεκινά ο Γλάρος που έφυγε με το λεωφορείο του Γιάννη Σολδάτου, μια σύγχρονη pop art παράσταση γυρω από ενα θίασο που προσπαθεί να επαναπροδιορίσει κλασσικούς μύθους και όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στο ανέβασμα. Θέατρο μέσα στο θέατρο, χαμόγελλα, ερωτισμός και η δόκιμη γραφή του Γιάννη Σολδάτου που ταιριάζει στην ομάδα, με ένα νεανικό θίασο και τη δεσπόζουσα παρουσία της Καίτης Ιμπροχώρη, που παίζει… τον εαυτό της… Πολυμέσα προβολες διπλές εξαίρετη κινησιολογία απο το Σίμωνα Πάτροκλο , η δαιμόνια αισθητική της Δέσποινας Βολιδη, και η φωνή της Μαρίνας που ερμηνεύει το τραγούδι της παραστασης προδιαθέτουν για ένα νέο υψηλών προδιαγραφών στοίχημα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

-Εύχομαι να έχει επιτυχία ανάλογη του Πορτρέτου, που ξεχώρισε.

Μετά την τεράστια -όντως- επιτυχία, που είχε σε κοινό και κριτικούς το Πορτρέτο του Ντόριαν Γκρέυ του Osborne , που χαρακτηρίστηκε από τις καλύτερες παραστάσεις της χρονιάς, και η οποία θα συνεχίσει τοσο το καλοκαιρι σε festivals όσο και το χειμώνα σε Αθήνα & Θεσσαοινίκη που μας προσκάλεσαν, αισθανόμαστε ιδιαίτερη ευθύνη και σύνεση για τη συνέχεια μας . Για το Γλάρο δούλεψα Προσωπικά 2 μήνες 15 ώρες τη μέρα! Ελπίζω το αποτέλεσμα να δικαιώσει την προσπάθεια.

-Καλή σας επιτυχιά!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

About Post Author