Λένα Δροσάκη για Πέτρο Φιλιππίδη: «Όταν βρέθηκα απέναντί του, απέφυγα να τον κοιτάξω, δεν ήθελα»

Η γνωστή ηθοποιός λίγες ημέρες μετά την κατάθεσή της στη δίκη Φιλιππίδη, μεταξύ άλλων, μίλησε για την συγκεκριμένη υπόθεση αλλά και για το πώς νιώθει έναν χρόνο μετά από όσα έχουν συμβεί.

«Πριν καταθέσω ως μάρτυρας δεν μπορούσα να μπω στην αίθουσα που εκδικαζόταν η υπόθεση. Από την ημέρα που κατέθεσα όμως, πηγαίνω κάθε μέρα. Είναι οδυνηρό, αλλά νιώθω την υποχρέωση να βρίσκομαι εκεί», είπε αρχικά η Λένα Δροσάκη. 

Όσον αφορά το ψυχολογικό κομμάτι της υπόθεσης η Λένα Δροσάκη: «Οι ενοχές είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα, γιατί νιώθεις υπεύθυνος ότι εσύ το προκάλεσες. Σκέφτεσαι για ποιον λόγο δεν το λες. Όταν είσαι ευάλωτος και δεν έχεις που να απευθυνθείς, αυτό σε κάνει αυτομάτως υπεύθυνο. Σκέφτεσαι ότι δεν θα σε πιστέψουν και άλλα πολλά. Το είχα πει σε κάποιους συναδέλφους. Δεν το ξεχνούσα ποτέ. Το έθαβα, έκανα ότι το ξέχναγα, μου έβγαινε αλλού. Είναι πολύ δύσκολο. Δεν μου ήταν εύκολο να σταθώ όρθια και να πω όλα αυτά που είπα». 


Στη συνέχεια η Λένα Δροσάκη θέλησε να εκφράσει τα συναισθήματά της σχετικά με το πως νιώθει μετά την κατάθεσή της, λέγοντας:  «Μετά την κατάθεση ανακατεύτηκαν πολύ τα συναισθήματά μου, ήρθαν και άλλα στην επιφάνεια, που δεν ήξερα ότι υπήρχαν. Ένας τεράστιος θυμός, που δεν είχε εκφράσει ποτέ γιατί νόμιζα ότι φταίω. Δεν χαίρομαι και δεν θα ήθελα να είμαι σε αυτή τη θέση αλλά θέλω να μπορούμε να πηγαίνουμε στην δουλειά μας και να είμαστε ήρεμοι». 

«Ξέρουμε πολύ καλά όλοι μας ποια είναι τα όρια. Πότε σε φλερτάρω, πότε σου φωνάζω, πότε είναι προσωπικό, πότε σε μειώνω, πότε σε απειλώ. Είμαστε νοήμων άνθρωποι και ξέρουμε τα όρια όλων των εννοιών Όταν βρέθηκα απέναντι στον άνθρωπο αυτό, απέφυγα να τον κοιτάξω, δεν ήθελα. Ένιωσα όμως την ενέργειά του», κατέληξε η ηθοποιός.

About Post Author