Αργά το βράδυ της Δευτέρας ο Νίκος Χατζηνικολάου φιλοξένησε στο «Ενώπιος Ενωπίω» τη Φαίη Σκορδά, η οποία μίλησε για την πορεία της στην ελληνική τηλεόραση, τις σπουδές της στο εξωτερικό και τα πρώτα της βήματα πίσω από τον τηλεοπτικό φακό.
Η όμορφη παρουσιάστρια περιέγραψε πώς την κέρδισε η τηλεόραση και πώς βρέθηκε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα.
Επίσης, άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για την προσωπική της ζωή, αναφέροντας για το χωρισμό της με τον Γιώργο Λιάγκα:
«Δεν ήθελα να χωρίσω. Ήταν το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα και δεν το θεώρησα ποτέ απλό να χωρίσουμε. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο… δεν το ήθελα καθόλου. Για να το πάρουμε απόφαση, σημαίνει ότι δεν υπήρχε άλλος δρόμος. Αλλά από τη στιγμή που είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου, είναι οικογένεια. Δεν νομίζω ότι η καθημερινή συνεργασία μας στην τηλεόραση έπαιξε ρόλο στο χωρισμό μας. Θα ήταν μια εύκολη απάντηση να δώσω στον εαυτό μου σαν ελαφρυντικό και δε θα το κάνω. Δεν υπάρχει καλό ή κακό, αλλά ήταν τελείως διαφορετικός ο τρόπος που βλέπαμε κάποια πράγματα. Εγώ έβλεπα το άσπρο κι εκείνος το μαύρο… Στην αρχή υπάρχει πάντα έντονος ηλεκτρισμός, όμως, στην πορεία φεύγει. Το ό,τι είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου, το σέβομαι».
Στη συνέχεια μίλησε με τρυφερά λόγια για το νέο της σύντροφο, Νίκο Ηλιόπουλο. Μεταξύ άλλων, εξομολογήθηκε:
«Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ πολύ και σέβομαι και για τον τρόπο που με βλέπει. Με κάνει να αισθάνομαι πολύ όμορφα».
«Γιατί δεν λες τη γνώμη κι εσύ που τον γνώρισες, που πήγαμε για φαγητό;» ρώτησε κατόπιν με χιούμορ τον δημοσιογράφο.
Δείτε τη συνέντευξη.

Πηγή:greek-web-tv.com

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours