Πώς απάντησε η Ελένη Τσολάκη στον Γρηγόρη Γκουντάρα; (vid)

Τι λέει η Ελένη Τσολάκη για το επαγγελματικό της μέλλον;

Την Ελένη Τσολάκη συνάντησε ο Χρήστος Βαρθαλίτης με την κάμερα του Happy Day και την ρώτησε για το επαγγελματικό της μέλλον, τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά και για τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε για εκείνη ο Γρηγόρης Γκουντάρας. Πώς απάντησε η Ελένη Τσολάκη σε όλα αυτά;

«Ήταν γενικά μια δύσκολη χρονιά για όλους, όχι μόνο για μας που κάνουμε αυτή τη δουλειά. Γενικά, με όσα συνέβησαν όλοι είμαστε με σφιγμένο το στομάχι. Οπότε τα επαγγελματικά έρχονται λίγο σε δεύτερη μοίρα γιατί είχαμε πιο σημαντικά, πιο σοβαρά θέματα.

Ακόμα δεν υπάρχει κάτι που να είναι ανακοινώσιμο, είμαστε σε κουβέντες, θα δούμε, δεν έχω κάτι να σου πω. Μακάρι να είχα κάτι να στο έλεγα, δεν ξέρω.

Δεν ξέρω για μένα, θα ξέρω για τον Γιώργο Λιάγκα; Ειλικρινά δεν ξέρω. Νομίζω ότι από εδώ και πέρα θα παρθούν οι αποφάσεις, ο καθένας μιλάει για τον εαυτό του. Δεν γνωρίζω, θα δούμε.

Δεν ξέρω ακόμα επίσημα κάτι, δεν γνωρίζω. Δεν θα ήθελα να ανακοινώσω κάτι που δεν…

https://youtu.be/IUx7chrZ2wE

Μη με ρωτάς γι’ αυτά (σ.σ. για τον Γρηγόρη Γκουντάρα). Δεν θα το σχολιάσω στο πόδι. Δεν υπάρχει λόγος να πω κάτι που θα είναι τόσο γρήγορο γιατί φοβάμαι ότι δεν θα πω κάτι που να είναι ολοκληρωμένη η σκέψη μου, οπότε θα δοθεί άλλη ευκαιρία», ανέφερε η Ελένη Τσολάκη.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours