Μετά από ένα σύντομο καλοκαιρινό διάλειμμα από τις διαδικτυακές μας συζητήσεις, το Yes Forum επανέρχεται και σας προσκαλεί την Πέμπτη 17 Σεμπτεμβρίου και ώρα 19:00 στην παρουσίαση του βιβλίου ‘’Winning Shipping Strategies’’. Οι κύριοι Παύλος Εμμανουηλίδης και Γιώργος Τσαβλίρης στο βιβλίο τους, αναπτύσσουν ένα περιεκτικό πλαίσιο of “winning shipping strategies” εφαρμόζοντας την κλασική θεωρία του στρατηγικού Management στη Ναυτιλικακή Βιομηχανία και εξετάζοντας παράλληλα περιπτωσιολογικές μελέτες από ηγετικές εταιρίες της ελληνικης ναυτιλιακής κοινότητας.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί live στο Facebook και θα μπορέσετε να την παρακολουθήσετε κάνοντας like στη σελίδα μας YES FORUM. Στο πλαίσιο της συζήτησης που θα πραγματοποιηθεί γύρω από το βιβλίο, οι συγγραφείς θα απαντήσουν και σε ερωτήσεις του κοινού.  

Την συζήτηση θα συντονίσoυν ο κύριος Αντώνης Παπαγιαννίδης, Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Economia και η κυρία Δανάη Μπεζαντάκου, Concept Founder – YES FORUM & CEO – NAVIGATOR SHIPPING CONSULTANTS LTD.

Παρουσίαση βιβλίου Γιώργου Τσαβλίρη ,Παύλου Εμμανουηλίδη

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *