Χυδαία επίθεση Βελόπουλου στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για την «Ελλάδα, τη χώρα των λευκών»

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, επιτίθεται στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, με αφορμή όσα έιπε σε συνέντευξή του σε αμερικανικό μέσο για τον ρατσισμό και τις δυσκολίες που έζησε στην Ελλάδα.

Νέα επίθεση πολιτικού προς τον κορυφαίο Έλληνα παίκτη του NBA Γιάννη Αντετοκούνμπο, λίγο μετά την χυδαία επίθεση του συντονιστή εκπαίδευσης προσφύγων στη δομή της Μαλακάσας, Κωνσταντίνου Καλέμη, που καρατομήθηκε με ταχείες διαδικασίες, μετά τον σάλο και τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι αδιανόητοι χαρακτηρισμοί του.

Σειρά είχε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, που έγραψε στο Twitter, ότι «Έλληνας γεννιέσαι, φιλέλληνας γίνεσαι, αλλά μέχρι εκεί. Απόδειξη ο Αντετοκούνμπο».

Η ανάρτησή του:

«ΕΙΠΑΜΕ:ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΙΕΣΑΙ, ΦΙΛΛΕΛΗΝΑΣ(ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΜΚΟ ΚΛΠ)ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΛΛΆ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΊ!ΑΠΟΔΕΙΞΗ; Αντετοκούνμπο:Η Ελλάδα είναι χώρα λευκών, δύσκολη η ζωή κάποιου με το χρώμα του δικού μου δέρματος @ellinikilisi» {https://twitter.com/velopky/status/1286630944632381441}

Νωρίτερα, ο καθηγητής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και στέλεχος του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης, Κωνσταντίνος Καλέμης, είχε γράψει, σχολιάζοντας όσα είπε ο MVP του NBA:

kalemis1

Το θέμα έθεσε ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τον εκσυγχρονισμό της ιδιωτικής εκπαίδευσης, ζητώντας, την άμεση απομάκρυνση του Καμέλη και την ομόφωνη καταδίκη των κομμάτων για τους απαράδεκτους ρατσιστικούς του χαρακτηρισμούς εναντίον του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Τελικά καρατομήθηκε ο Καλέμης από τη θέση του Συντονιστή Εκπαίδευσης Προσφύγων στη δομή της Μαλακάσας, με απόφαση του υπουργείου Παιδείας.

Πηγή:ieidiseis.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours