Κριτική στις δηλώσεις του συμβούλου του πρωθυπουργού κ. Πατέλη για το ασφαλιστικό, ασκεί με ανακοίνωσή του ο τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Ο κ. Τσακαλώτος συμπεραίνει ότι η κυβέρνηση σκοπεύει να σταματήσει να δίνει χρήματα στους ηλικιωμένους ενώ παράλληλα με σκωπτικό τρόπο αμφισβητεί ότι το κάνει για να ενισχύσει τη νέα γενιά.

Συγκεκριμένα ο κ. Τσακαλώτος αναφέρει: “Η δήλωση του κυρίου Πατέλη, εκτός από το ότι συμπυκνώνει την έννοια του κοινωνικού αυτοματισμού με έναν εκπληκτικό τρόπο κάνει και κάτι ακόμα:

Μας ενημερώνει κυνικά ότι θα σταματήσουν να δίνουν χρήματα στους ηλικιωμένους. Για το σκέλος που αναφέρει ότι «θα σταματήσουν να παίρνουν λεφτά από τους νέους» – δηλαδή ότι το κάνουν γιατί έχουν αναπτύξει ευαισθησίες για τους νέους – θα μου επιτρέψετε να διατηρήσω τις αμφιβολίες μου. Νομίζω τις ίδιες αμφιβολίες έχει και οποίος παρακολουθεί τις πολιτικές που εφαρμόζει η ΝΔ από την εκλογή της και μετά. ‘Αλλωστε δεν έχει πέσει στην αντίληψη μου τον τελευταίο χρόνο της κυβέρνησης της Ν.Δ. μια ιδιαίτερη μέριμνα” για τη νεολαία. Ούτε η ίδια θα την έχει παρατηρήσει εικάζω”.

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours