Τσίπρας: Η κυβέρνηση οφείλει να στηρίξει τους καλλιτέχνες

«Η κυβέρνηση οφείλει να κάνει οτιδήποτε χρειαστεί για να στηρίξει τον πολιτισμό», αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

«Η κυβέρνηση οφείλει να κάνει οτιδήποτε χρειαστεί για να στηρίξει τον πολιτισμό και τους ανθρώπους του», αναφέρει, σε ανάρτησή του στο Facebook, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας και προσθέτει:

«Να στηρίξει αυτούς που μας στηρίζουν ψυχικά και πνευματικά μέσα στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Να τους ανταποδώσει την προοπτική και την ελπίδα που μας προσφέρουν για την επόμενη μέρα».

«Αυτονόητα στο πλευρό των ανθρώπων του Πολιτισμού και της δημιουργίας, όπως αυτονόητα στο πλευρό και όλων των εργαζομένων που πλήττονται από τις επιλογές της κυβέρνησης», σημειώνει ακόμα ο πρώην πρωθυπουργός.

Αυτονόητα στο πλευρό των ανθρώπων του Πολιτισμού και της δημιουργίας, όπως αυτονόητα στο πλευρό και όλων των εργαζομένων που πλήττονται από τις επιλογές της κυβέρνησης.

Η κυβέρνηση οφείλει να κάνει οτιδήποτε χρειαστεί για να στηρίξει τον Πολιτισμό και τους ανθρώπους του. Να στηρίξει αυτούς που μας στηρίζουν ψυχικά και πνευματικά μέσα στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Να τους ανταποδώσει την προοπτική και την ελπίδα που μας προσφέρουν για την επόμενη μέρα.

#SupportArtWorkers

Υπενθυμίζεται πως ο Αλ. Τσίπρας αναφέρθηκε στο ίδιο θέμα και από το βήμα της Βουλής, πριν λίγες ημέρες, σχολιάζοντας πως «η σχέση του κ. Μητσοτάκη με τον κόσμο του Πολιτισμού αρχίζει και τελειώνει στην επικοινωνιακή εκμετάλλευσή τους».

About Post Author

+ There are no comments

Add yours