Τέλος στα σενάρια για ανασχηματισμό βάζουν κυβερνητικές πηγές – «Θα γίνουν σημαντικές ανακοινώσεις στη ΔΕΘ»

Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι για την κυβέρνηση δεν υπάρχει θέμα Βασίλη Κικίλια

Τέλος σε κάθε σενάριο ανασχηματισμού στον παρόντα χρόνο, πριν ή αμέσως μετά τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης , έδωσαν σήμερα κυβερνητικές πηγές, στον απόηχο των συσκέψεων που προηγήθηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου, με αφορμή τη διαχείριση της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί στη Θεσσαλία, έπειτα από τη σαρωτική επέλαση της κακοκαιρίας Daniel.

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ώρες, διακινούνταν σενάρια ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μπορούσε να παρέμβει στο κυβερνητικό σχήμα ενδεχομένως μετά την επιστροφή του από τη Νέα Υόρκη, την τελευταία βδομάδα του Σεπτεμβρίου, ενώ χθες κυβερνητικές πηγές διευκρίνιζαν ότι δεν θα γίνει παρέμβαση στο κυβερνητικό σχήμα ως το Σαββατοκύριακο.

Οι ίδιες πηγές πρόσθεταν ότι για την κυβέρνηση δεν υπάρχει θέμα Βασίλη Κικίλια, με τη συνέντευξη του υπουργού Πολιτικής Προστασίας χθες στον ΑΝΤ1 να έχει αποτελέσει προϊόν έντονου σχολιασμού.

Μαρινάκης για ανασχηματισμό: Δεν υπάρχει κάποια τέτοια διάθεση αυτή τη στιγμή

Ταυτόχρονα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, με συνέντευξή του στα Παραπολιτικά 90,1 στο ερώτημα αν επίκειται ανασχηματισμός, σημείωσε: «Δεν υπάρχει κάποια τέτοια διάθεση αυτή τη στιγμή».

Χαρακτηριστικά ο Παύλος Μαρινάκης ανέφερε πως όσα γράφονται και λέγονται για πρόσωπα δεν έχουν καμία βάση, σημειώνοντας πως διάθεση του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης είναι να εργαστεί σκληρά ώστε να γίνουν όλα όσα πρέπει να γίνουν.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε πως θα γίνουν σημαντικές ανακοινώσεις στη ΔΕΘ και ερωτηθείς πώς βλέπει πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής, απάντησε πως «αυτή τη στιγμή δεν είμαστε εκεί».

Πηγή:parapolitika.gr

About Post Author