Ο Πέτρος Τατσόπουλος λιποθύμησε στην εκπομπή του Τάκη Χατζή και εισήχθη εκτάκτως στο χειρουργείο

Κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο

Mία δυσάρεστη εξέλιξη είχε η παρουσία του Πέτρου Τατσόπουλου στην εκπομπή Εκτός Γραμμής, του Alpha.

O Πέτρος Τατσόπουλος μιλούσε για το προσφυγικό και αφού πήρε τον λόγο ο Δημήτρης Βίτσας, και λίγο πριν τις διαφημίσεις, ο κ. Τατσόπουλος ζήτησε να αποχωρήσει καθώς ένιωσε έναν έντονο πόνο στο στήθος και μια δυσφορία.

«Θα μου επιτρέψετε επειδή αισθάνομαι έναν ισχυρό πόνο στο στήθος να αποχωρήσω», είπε.

Μετά το διαφημιστικό διάλειμμα, ο Τάκης Χατζής ανέφερε: «Είχαμε ένα δυσάρεστο περιστατικό, είχαμε την λιποθυμία του κ. Τατσόπουλου. Ήταν εδώ μαζί μας μαζί με τον γιατρό τον κ. Λύρα να παρουσιάσουν ένα θέμα. Είναι μαζί του και ο κ. Βίτσας, έχουμε ενημερώσει και το ασθενοφόρο. Ελπίζω να πάνε όλα καλά, ο Πέτρος είναι γερός».

Δεν ήταν απλή λιποθυμία, αλλά οπίσθιο έμφραγμα του μυοκαρδίου η αδιαθεσία που ένιωσε on air ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Ο κ. Τατσόπουλος βρισκόταν στον αέρα της πρωινής εκπομπής του Alpha όταν ένιωσε αδιαθεσία και λιποθύμησε, με τον παρουσιαστή να του προσφέρει νερό και να πηγαίνει σε διάλειμμα. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο συγγραφέας και ο πρώην βουλευτής υπέστη οπίσθιο έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες διαγνώσθηκε με διαχωριστικό ανεύρυσμα και εισήχθη εκτάκτως στο χειρουργείο για καρδιοχειρουργική επέμβαση διαχωρισμού της αορτής, την οποία κάνει καρδιοχειρουργός.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours