Ο Μητσοτάκης έχασε τη ψυχραιμία του – Απαράδεκτες εκφράσεις κατά δημοσιογράφου στο Στρασβούργο

Εκτός εαυτόν και προσβλητικός ο Μητσοτάκης σε Έλληνα δημοσιογράφο – Ο απίστευτος διάλογος.

Απίστευτη επίθεση Κυριάκο Μητσοτάκη σε Έλληνα δημοσιογράφο, που απήθυνε ερώτηση στον πρωθυπουργό στο Στρασβούργο.

Ο πρωθυπουργός έχασε την ψυχραιμία του και τα όσα ακολούθησαν ήταν πρωτοφανή για εκλεγμένο ηγέτη χώρας.

«Θυμίστε μου, από πού είστε εσείς;» ρώτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον Έλληνα δημοσιογράφο του Euractiv.

Όταν ο πρωθυπουργός άκουσε το μέσο που εκπροσωπούσε, όπως και το Mega με το οποίο συνεργάζεται, φανερά έντονα ενοχλημένος επιτέθηκε στον δημοσιογράφο λέγοντάς του: «Γράψατε ψέμματα. Η Βεστάνγκερ δεν μου είπε τίποτα τέτοιο. Όταν κάνετε ρεπορτάζ, να μας ρωτάτε κι εμάς».

Αφορμή για την επίθεση το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Euractiv, σύμφωνα με το οποίο, «θέμα αναποτελεσματικότητας του ελληνικού δικαστικού συστήματος και σοβαρών καθυστερήσεων έθεσε στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την πρόσφατη επίσκεψή της στην Αθήνα η Εκτελεστική Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργκρέτε Βεστάγκερ».

Οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι έμειναν ενεοί μπροστά στην εικόνα ενός πρωθυπουργού που είχε χάσει κάθε ίχνος ψυχραιμίας.

Ο συντάκτης του Euractiv ψύχραιμος ρώτησε εάν αυτά αποτελούν επίσημη διάψευση του επίμαχου ρεπορτάζ. «Ναι και είναι on the record» απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο οποίος όμως επέμεινε και είπε στον δημοσιογράφο «γράφετε σαχλαμάρες».

Ο δημοσιογράφος απάντησε «με προσβάλλετε κύριε πρωθυπουργέ». Και ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε: «Δεν πειράζει, θα το αντέξετε». Στη συνέχεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποχώρησε φανερά ενοχλημένος από την ενημέρωση, προτού δεχτεί άλλες ερωτήσεις.

Πηγή:ieidiseis.gr

About Post Author