Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εν μέσω κρίσης κορωνοϊού, ζήτησε από τους βουλευτές της ΝΔ να καταθέσουν το μισό μισθό τους και στην… πρότασή του ανταποκρίθηκε και ο Γιάνης Βαρουφάκης. Το ΜέΡΑ 25 ανακοίνωσε ότι οι βουλευτές του θα δώσουν το 50% του μισθού τους για την άμεση ενίσχυση τριών νοσοκομείων.

«Την Πέμπτη 26η Μαρτίου, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας ΜέΡΑ Αλληλεγγύης, το ΜέΡΑ25 δεσμεύτηκε να διαθέσει το σημαντικό ποσό που θα δαπανούσε για το 1ο Διαβουλευτικό Συνέδριό του σε δράσεις αλληλεγγύης προς τους απροστάτευτους από το κράτος», αναφέρεται αρχικά στην ανακοίνωση του κόμματος.

«Η Κ.Ο. του ΜέΡΑ25 αποφάσισε ομόφωνα να στηρίξει την ΜέΡΑ Αλληλεγγύης με επί πλέον συνεισφορά εκ μέρους των βουλευτών μας του 50% του μισθού τους, για όσο διάστημα διαρκέσει η απαγόρευση κυκλοφορίας των πολιτών λόγω της πανδημίας», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση η οποία καταλήγει:

«Το ποσό αυτό θα χορηγηθεί για την άμεση ενίσχυση τριών νοσοκομείων, ένα στην Αθήνα, ένα στην Θεσσαλονίκη και ένα στην Κρήτη. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν, μαζί με τα συγκεκριμένα ποσά, τις επόμενες ημέρες», καταλήγει.

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours