Εμβολιάστηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Λίγο μετά την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, εμβολιάστηκε και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. «Είναι μία σημαντική ημέρα για όλους μας, σήμερα μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι» δήλωσε ο πρωθυπουργός φθάνοντας στο νοσοκομείο «Αττικόν».

Στο νοσοκομείο «Αττικόν» έφθασε λίγο μετά τις 14:00 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να εμβολιασθεί κατά του Covid-19. Τον πρωθυπουργό υποδέχθηκε ο γγ Πρωτοβάθμιας Φροντίδας του Υπουργείου Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, ενώ τον συνόδευε ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας.

«Είναι μία σημαντική ημέρα για όλους μας, σήμερα μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι» δήλωσε ο πρωθυπουργός φθάνοντας στο νοσοκομείο «Αττικόν».

Ο κ. Μητσοτάκης, αφού ακολούθησε τη διαδικασία που ορίζει το πρωτόκολο, συμπληρώνοντας το σχετικό έγγραφο, εμβολιάσθηκε και στη συνέχεια μετέβη σε αίθουσα αναμονής, όπου θα παραμείνει για 15 λεπτά, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο, για λόγους ασφαλείας.

Μετά τον πρωθυπουρό θα εμβολιασθεί ο κ. Τσιόδρας.

Λίγη ώρα πριν, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου εμβολιάστηκε στον «Ευαγγελισμό» δηλώνοντας ότι «είναι ιδιαίτερα σημαντικό να εμβολιαστούν όσο το δυνατό περισσότεροι προκειμένου να μπορέσουμε να ξαναπάρουμε πίσω τις ζωές μας».

Εμβολιάστηκε ο Σωτήρης Τσιόδρας

Λίγο μετά τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ακολούθησε ο εμβολιασμός του Σωτήρη Τσιόδρα στο νοσκομείο «Αττικόν».

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours