Δημοσκόπηση: Αυξάνονται οι πρόθυμοι του εμβολίου, τι λένε οι πολίτες για το σχέδιο εμβολιασμού

Η νέα δημοσκόπηση της Alco, ερευνά πως κρίνουν οι πολίτες τον σχεδιασμό της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με τον εμβολιασμό.

Οι πολίτες σύμφωνα με την δημοσκόπηση της Alco δεν φαίνονται ικανοποιημένοι σχετικά με το σχέδιο για τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού. Όπως φαίνεται και στο παρακάτω γράφημα, στην σχετική ερώτηση απάντησαν με 35% ΝΑΙ, 43% ΟΧΙ ενώ το 21% απάντησε ΔΞ/ΔΑ.
1δημοσκόπηση

Όσο για το αν κρίνουν θετικά η αρνητικά τον εμβολιασμό κυβερνητικών αξιωματούχων που δεν ήταν αρχικά στο πρόγραμμα, τις πρώτες ημέρες που ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί, το 62% έκρινε αρνητικά, το 22% θετικά ενώ ΔΞ/ΔΑ απάντησε το 16%.

2δημοσκόπηση

Όσον αφορα για το αν θα εμβολιαστούν οι πολίτες άμεσα, απάντησαν ποίκιλα όπως φαίνεται και στο παρακάτω γράφημα. 48% δηλώνει άμεσα, 31% θα περιμένει ενώ το 17% λέει όχι.

3δημοσκόπηση

Για το αν τα μέτρα στήριξης για την πανδημία είναι επαρκή το 45% δεν είναι ικανοποιημένο έναντι του 41% που δηλώνει πως είναι. Για τα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας από την κυβέρνηση το 43% δηλώνει ναι ενώ το 48% δηλώνει όχι.

4δημοσκόπηση
5δημοσκόπηση

Στο πολιτικό κομμάτι τώρα και σε ερώτηση για τον ανασχηματισμό και για το αν έγιναν οι σωστές κινήσεις ή έπρεπε να γίνουν περισσότερες το 44% λέει περισσότερες, το 18% τις σωστές ενώ το 38% ΔΞ/ΔΑ. Στην ερώτηση για τη δημοσκόπηση της Alco για τον ποιόν εμπιστεύονται περισσότεροι, τον Κυριάκο Μητσοτάκη ή τον Αλέξη Τσίπρα ο πρωθυπουργός έχει ποσοστό 45% ενώ ο Αλέξης Τσίπρας 21% ενώ ο κανένας έχει ποσοστό 30%.
6δημοσκόπηση

7δημοσκόπηση

8δημοσκόπηση

9δημοσκόπηση

About Post Author

+ There are no comments

Add yours