Tο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο, ήταν ο πρώτος σταθμός του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος πραγματοποιεί επίκεψη στην Πάτρα. Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συναντάται με παραγωγικούς φορείς, για ενημέρωση σχετικά με την επιδημιολογική κατάσταση στην πόλη, και τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας. «Οφείλουμε ευγνωμοσύνη στους γιατρούς και στους νοσηλευτές και θα πρέπει να τους στηρίξουμε και όχι να τους στοχοποιούμε και να τους διώχνουμε», ανέφερε. Στο θέμα του εμβολιασμού καταλόγισε ανεπάρκεια του κυβερνητικού προγράμματος, ειδικά, όπως είπε, με την ομάδα των 85 και άνω.

«Ούτε του χρόνου δεν θα έχουμε επιτύχει ανοσία, με αυτόν τον ρυθμό εμβολιασμού», επεσήμανε ενδεικτικά ο αρχηγός της Αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνοντας λόγο για «ανοργανωσιά». Παράλληλα δήλωσε ότι «θα πρέπει να είμαστε σε διαρκή επιφυλακή γιατί είναι πιθανόν ένα τρίτο κύμα της πανδημίας».

Σχετικά με την οικονομία ανέφερε ότι η ύφεση μας έχει κάνει πρωταθλητές στην Ευρώπη, ενώ επανέλαβε ότι χρειάζονται στήριξη οι εργαζόμενοι. «Πρέπει να έρθει στο τραπέζι και το θέμα της ρύθμισης του ιδιωτικού χρέους», επεσήμανε.

Ακολούθησε σύσκεψη με τους παραγωγικούς φορείς της Αχαΐας (Αίθουσα Επιμελητηρίου Αχαΐας) και συνάντηση με επιχειρηματίες της πόλης και εργαζόμενους σε κλάδους που πλήττονται από την πανδημία.

ΕΡΤ1-Ρεπορτάζ: Γιάννης Φασουλάς

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours