Ακης Τσοχατζόπουλος: Το θρίλερ με τις διαθήκες και οι θυρίδες στην τράπεζα της Ελβετίας

Οι συγκεκριμένες θυρίδες που αναφέρονται στις διαθήκες του Ακη Τσοχατζόπουλου, εμπεριέχουν χρήματα και περιουσιακά στοιχεία, για τα οποία ενδεχομένως να έχει καταδικαστεί ο πρώην υπουργός, αλλά δεν βρέθηκαν ποτέ από το ελληνικό Δημόσιο.

«Με την πρώτη διαθήκη έχουμε δει ένα πολύ μικρό κομμάτι, η δεύτερη διαθήκη είναι πιο ουσιαστική και η τρίτη θα προκαλέσει σεισμό», υποστηρίζει ο δικηγόρος του Ακη Τσοχατζόπουλου, μιλώντας στη RealNews. Μάλιστα, η τρίτη διαθήκη που είχε κάνει ο Ακης Τσοχατζόπουλος είναι και αυτή που θα προκαλέσει τις εξελίξεις. Στις διαθήκες του Ακη Τσοχατζόπουλου γίνεται αναφορά σε κάποιες θυρίδες σε τράπεζες της Ελβετίας, με το περιεχόμενό τους να προκαλέσει έκπληξη για πολλούς.

Δικαιούχοι αυτών των θυρίδων στην Ελβετία, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της Realnews, εμφανίζονται άλλα ονόματα και όχι ο Άκης Τσοχατζόπουλος ή η σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη. Οι συγκεκριμένες θυρίδες, σύμφωνα με το δημοσίευμα, που αναφέρονται στις διαθήκες του Ακη Τσοχατζόπουλου, εμπεριέχουν χρήματα και περιουσιακά στοιχεία, για τα οποία ενδεχομένως να έχει καταδικαστεί ο πρώην υπουργός, αλλά δεν βρέθηκαν ποτέ από το ελληνικό Δημόσιο.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours