Πετρέλαιο θέρμανσης: Η τιμή σήμερα σε Αττική και Περιφέρεια – «Με σόμπα ο φετινός χειμώνας»

Στα ύψη ξεκινάει η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης για τον φετινό χειμώνα και με ελάχιστη ζήτηση.

Ξεκινάει την Παρασκευή η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης με τιμή που το κάνει όμως απαγορευτικό για την πλειοψηφία των νοικοκυριών.

Σύμφωνα με την Πρόεδρο βενζινοπωλών Αττικής Μαρία Ζάγκα ενώ πέρσι το πετρέλαιο ξεκίνησε από 0,80 λεπτά το λίτρο και έκλεισε στο 0,90 φέτος με τα σημερινά δεδομένα η τιμή του διαμορφώνεται στο 1,14 για Αττική και Θεσσαλονίκη, στο 1,24 για την περιφέρεια και στο 1,30 για την νησιωτική χώρα!

«Θα είναι θρίλερ φέτος το πετρέλαιο θέρμανσης, προβλέπω δύσκολο χειμώνα» σημείωσε η ίδια που απέδωσε την αυξήσεις φωτιά στις διεθνείς τιμές αναμένοντας κινήσεις από την ΕΕ και την Ρωσία. «Παίζονται παιχνίδια ισχύος, ελέγχου και δύναμης και την πληρώνουμε όλοι σημείωσε.

«Προβλέπω ότι ο φετινός χειμώνας θα βγει με σόμπα, στη βόρεια Ελλάδα το τηλέφωνο των συναδέλφων δεν χτυπάει για παραγγελίες» συμπλήρωσε και ενώ παραδέχτηκε ότι φέτος το επίδομα είναι μεγαλύτερο υπογράμμισε την βασική προϋπόθεση για να το λάβει κάποιος που είναι η διπλή παραγγελία από το ύψος του επιδόματος. «Για να πάρει κάποιος επίδομα 100 ευρώ πρέπει να βάλει 200» είπε δίνοντας ένα παράδειγμα.

Εντύπωση προκάλεσε πάντως και η αναφορά της ότι σε μικρές παραγγελίες και σε απομακρυσμένα μέρη οι επαγγελματίες βάζουν επιπλέον καπέλο στην τιμή καθώς «το βυτιοφόρο για να μετακινηθεί έχει έξοδα»

About Post Author

+ There are no comments

Add yours