Αφιερωματική βραδιά στη μνήμη του Πάνου Χατζηκουτσέλη στο Χυτήριο Theatre – Σημείο Πολιτισμού

Η νύχτα έφερνε στην σκέψη μας τον Πάνο Χατζηκουτσέλη κι έμοιαζε να χαμογελά με όλα τον κόσμο.
φωτογραφία:

George Stergiopoulos Photography

Φωτογραφίες από την Αφιερωματική βραδιά στη μνήμη του Πάνου Χατζηκουτσέλη στο Χυτήριο Theatre – Σημείο Πολιτισμού
Μέσα από τη δουλειά του ως ηθοποιός αλλά και συγγραφέας είχε κερδίσει την αγάπη του κόσμου, αλλά και την εκτίμηση των συναδέλφων του. Στενοί φίλοι του αποφάσισαν να τιμήσουν τη μνήμη του διοργανώνοντας μια αφιερωματική βραδιά, γεμάτη τραγούδια, με σκοπό να πραγματοποιήσουν και μία επιθυμία του Πάνου: να ενισχυθεί το Ταμείο Αλληλοβοήθειας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών. Στο Θέατρο «Χυτήριο» λοιπόν η οικογένειά του με πρωτεργάτη την ανιψιά του και στήριγμα του Πάνου τα τελευταία χρόνια Άση Χατσηκουτσέλη, καθώς και οι κοντινοί του φίλοι, οι Άγγελος Πυριόχος, Σπύρος Θεοδόσης και Κατερίνα Μαντέλη.

Τη βραδιά παρουσιάζε ο στενός φίλος και συνεργάτης του Άγγελος Πυριόχος, μοιραστούσε ιστορίες με τον Πάνο Χατζηκουτσέλη.

Στο τραγουδί οι Ελένη Δήμου, Παναγιώτης Πετράκης, Πένυ Ξενάκη, Μαρία Κανελλοπούλου, ενώ κείμενα του Πάνου Χατζηκουτσέλη διαβάσε η ηθοποιός Γεωργία Ζώη η οποία και τραγουδήσε. ΄Επαιξουν οι μουσικοί: Μαρίνα Τσοκάνη, πιάνο – Θωμάς Καραμαζάκης, κιθάρα – Αρετή Κοκκίνου, κιθάρα και μαντολίνο.

με Άση Χατζηκουτσέλη στην τοποθεσία  Χυτήριο Theatre – Σημείο Πολιτισμού
Άση Χατζηκουτσέλη και ΄Αγγελος Πυριόχος
.
Με την υπέροχη Ελένη Δήμου που μας ταξιδεψε μουσικά στην Αφιερωματικό Βραδιά στον Πάνο Χατζηκουτσέλη και με τον μοναδικό Πρόεδρο της Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης Δημήτρη Μουζακίτη.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours