«Μπλόκο» της Τροχαίας στις κόντρες της Βάρκιζας!

Σε έφοδο της Τροχαίας στην παραλιακή διαπιστώθηκε πως το ποσοστό παραβατικότητας ξεπέρασε το 50%. Τελικά μόνο με την καθημερινή παρουσία των αστυνομικών μπορούν να

εξαλειφθούν οι «κόντρες» στην Παραλιακή καθώς και στην τελευταία εξόρμηση που πραγματοποίησαν οι δυνάμεις της Τροχαίας τα αποτελέσματα ήταν απογοητευτικά.

Ειδικότερα το βράδυ της Παρασκευής η Τροχαία Αττικής κατά την εξόρμηση που πραγματοποίησε στην παραλιακή λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου και ειδικότερα στην περιοχή της Βάρκιζας σε 343 τροχονομικούς ελέγχους βεβαίωσε 176 παραβάσεις. Δηλαδή το ποσοστό παραβατικότητας ξεπέρασε το 50% καθώς πάνω από 1 στους δύο οδηγούς έφυγαν από τον έλεγχο με κλήση!

Στο σύνολο των 176 παραβάσεων οι 45 αφορούσαν υπέρβαση του ορίου ταχύτητας, οι 29 φιμέ τζάμια, οι 27 για πρόκληση υπερβολικού θορύβου, οι 10 για έλλειψη πινακίδων κυκλοφορίας, οι 14 για στέρηση άδειας οδήγησης, οι 10 για δυσδιάκριτες πινακίδες κυκλοφορίας, οι 14 για μη χρήση ζώνης και κράνους, οι 5 για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος, οι 6 για στέρηση Δελτίου Τεχνικού Ελέγχου (ΚΤΕΟ), μία για επίδειξη ικανότητας και μία για επικίνδυνους ελιγμούς και 14 για άλλες τροχαίες παραβάσεις.

Πέραν των βεβαιωμένων παραβάσεων αφαιρέθηκαν 48 άδειες ικανότητας οδήγησης, 45 άδειες κυκλοφορίας και 42 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας ενώ ακινητοποιήθηκαν 8 οχήματα και μεταφέρθηκαν 3 οχήματα με γερανοφόρα!

Η Τροχαία προειδοποιεί ότι οι έλεγχοι θα συνεχισθούν και σε άλλες περιοχές της Αττικής.

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours