Πέτρος Φιλιππίδης: Βανδάλισαν το σπίτι του – Οι πρώτες εικόνες

Πέτρος Φιλιππίδης: Άγνωστοι βανδάλισαν την εξοχική του κατοικία στο Σοφικό Κορινθίας.

Γεμάτοι οργή είναι οι συμπολίτες του Πέτρου Φιλιππίδη, μετά τις σοβαρές καταγγελίες εναντίον του, με τον ίδιο να έρχεται αντιμέτωπο με μία πολύ δυσάρεστη έκπληξη καθώς βανδάλισαν το σπίτι του. Όπως φαίνεται και από την εικόνα που ακολουθεί την οποία δημοσίευσε η εφημερίδα Espresso, άγνωστοι βανδάλισαν την εξοχική του κατοικία στο Σοφικό Κορινθίας, γράφοντας χυδαία μηνύματα στους εξωτερικούς τοίχους και τις πόρτες, προκαλώντας μεγάλες φθορές.

Επιπλέον, σύμφωνα με την εφημερίδα, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης με την οικογένειά του ενημερώθηκαν για το συμβάν και έσπευσαν να καλύψουν τα προσβλητικά συνθήματα με μαύρη μπογιά, προκειμένου να μην είναι ορατά στους περαστικούς. Βέβαια, δεν έχει γίνει γνωστό αν κατάφεραν να προκαλέσουν ζημιά και σε άλλα σημεία του σπιτιού. Στη φωτογραφία πάντως, που κοινοποίησε η εφημερίδα, τα συνθήματα είναι ήδη καλυμμένα, καθώς οι συγκεκριμένες εικόνες θα ήταν αδύνατο να αναπαραχθούν διαφορετικά.

svg%3E

Σημειώνεται πως με εξώδικο απάντησε ο Πέτρος Φιλιππίδης για τις καταγγελίες ότι χτυπούσε ηθοποιό σε θεατρική παράσταση, του οποίου το όνομα δεν ανέφερε, για δύο συνεχόμενα χρόνια. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η τηλεόραση του Mega, στο εξώδικό του ο Πέτρος Φιλιππίδης χαρακτήρισε ψευδείς και συκοφαντικούς τους ισχυρισμούς του κ. Γεράρη και ανέφερε ότι δεν έχει εκμεταλλευτεί ποτέ θεατρική σκηνή ή έργο για να ασκήσει οποιαδήποτε μορφή βίας (λεκτική, σωματική ή σεξουαλική).

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος το περασμένο διάστημα είχε βρεθεί στο επίκεντρο άλλων καταγγελιών, μετά τις αποκαλύψεις που έχουν έρθει στο φως στον χώρο του θεάτρου, ζήτησε να ανακαλέσει τα όσα ισχυρίστηκε μέσα σε διάστημα τριών ημερών. Θυμίζουμε πως ο δικηγόρος Γιώργος Γεραρής, συνήγορος των κ.κ. Δούκα, Αναστασοπούλου, Παπαχαραλάμπους και Δροσάκη, έκανε τη σχετική καταγγελία το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega».

«Το ξύλο δεν ήταν θεατρικό ξύλο, αλλά κανονικό ξύλο. Τον χτυπούσε με ένα τηλέφωνο στους ώμους και μετά του έδινε χαστούκια. Μετά από λίγο καιρό συνέχισε με τα χέρια του. Με δυνατά χαστούκια, ή με χτυπήματα στους ώμους και την πλάτη με τα χέρια του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεραρής.

Πηγή:pagenews.gr

 

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours