Πάρτι σε ξενοδοχείο στη Συγγρού – Στο Live News ο συνήγορος της ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου

Όσα δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο εμφανίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος ανέλαβε την υπεράσπιση της 24χρονης που φέρεται να διοργάνωσε πάρτι όπου βρέθηκαν και τρεις παίκτες του Ολυμπιακού.

Ο γνωστός ποινικολόγος αρχικά έκανε λόγο για «ειδική εκπαιδεύση στους αμφισβητίες του κορωνοϊού». Αποκάλυψε πως και ο ίδιος είχε τις αμφιβολίες τους μέχρι «το Σάββατο το βράδυ στη Λάρισα, όταν ένα από τα νεαρότερα παιδιά, ξαφνικά χωρίς να έχει πριν σύμπτωμα εμφάνισε 39 πυρετό».«Τέσσερις ποδοσφαιριστές και ο μασέρ της ομάδας βρέθηκαν θετικοί. Ενημερώσαμε τον κ. Μαυρωτά οι οποίοι αμέσως αποφάσισαν να αναβληθεί το παιχνίδι με τη Λαμία».

«Είναι ατυχής η επιλογή αυτών που διέδωσαν ότι είχε διοργανωθεί ένα πάρτι από το ξενοδοχείο, γι αυτό και δεν αντιμετωπίζει κι αυτή την κατηγορία η κοπέλα. Η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Άγνωστοι, έκλεισαν δωμάτια στο ξενοδοχείο. Ένας Ελληνοαυστραλός υπήκοος τον οποίο έχουμε κατανομάσει στην ΕΛ.ΑΣ και καταζητείται είχε οργανώσει μαζί με νεαρούς και νεαρές αυτό το οποίο το ξενοδοχείο δεν γνώριζε.

Ξαφνικά τις πρώτες πρωινές ώρες, οι περίοικοι αντιλήφθηκαν κάτι πρωτοφανές, στο κέντρο της Συγγρού στον τελευταίο όροφο είχαν πάει 20-30 άτομα στο Roof Garden, ειδοποίησαν την Αστυνομία, πριν προλάβει να αντιδράσει κανείς αυτά τα είπε η υπεύθυνη του ξενοδοχείου η οποία είναι κατά νόμον υπεύθυνη, έπρεπε τυπικά να την οδηγήσει στο Αυτόφωρο. Αναβλήθηκε για τις 19/11 αλλά λόγω covid δεν θα γίνει η δίκη».

https://youtu.be/n2zL1JigiJ4

«Αυτό που συνέβη εκεί είναι το πιο επικίνδυνο που μπορεί να συμβεί», τόνισε ο κ. Κούγιας ο οποίος σημείωσε ότι η πράξη για την οποία θα κατηγορηθεί ένας διοργανωτής πάρτι σε περίπτωση που υπάρχει διάδοση του κορωνοϊού είναι κακουργηματικού χαρακτήρα.

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours